Vorbește cu părinții tăi. Acesta este un act clar de bullying si diriginta ta este o femeie ieftina fata coloana vertebrala. Părinții tăi, o dată informați asupra situației, cu siguranță o vor contacta pe diriginta și se va vorbi la alt nivel din acel moment. Bafta!
Mie mi-e frica sa le spun parintilor, deoarece daca vor vorbi cu diriginta, colegul o sa afle si o sa imi faca mai rau.
Si pe mine m-a pus anul trecut langa un coleg de care nu mi placea. Am vorbit cu un prieten de-a lui si la fiecare ora faceam schimb de loc, ca persoana respectiva sa stea langa colegul acela ebelnervant isr eu sa ma mut in locul lui. Cand venea diriga in pauza faceam schimb din nou ca sa nu ne vada ca stam in locul altuia, cand pleca ne mutam asa cum voiam noi
Mută-te din bancă și explică-i dirigintei că în băiat coclește invidia pentru tine, deci este rău cu tine.
Mai si starneste diverse zvonuri despre mine ca nu stiu ce. Loazele sale normal ca iau de buna orice zice, doar e ca un dumnezeu pentru ei.
Asta este atitudinea clasică. Mi&e frica sa le spun celorlalți de un bully, de un viol etc și de asta se ajunge la tragedii.
Un bully (persoană care abuzează de poziția sa - e mai mare, mai puternic mai realizat financiar etc asupra celorlalți) va hartui mereu persoanele slabe, care nu se opun. In sistemul haitei. Alpha guvernează prin frica și teroare. Dacă tu nu te opui și nici nu te lași ajutata de alții, mieunând un "lasă-mă în pace", ii vei da apa la moară. Lipsa ta de acțiune îl va întărâta și mai tare. Ești naivă daca tu crezi că totul se va liniști de la sine. Hartuirea și intimidarea sunt infracțiuni penale. Genul de atitudine pasivă și "mi-e frica sa spun, mai bine îndur" au făcut ca in unele state copiii sa vina înarmați la școală și să ucidă alți copii. Fă-ți curaj și vorbește cu părinții tăi, ei vor avea mai multe soluții decât îți închipui tu că există.
Și încă ceva. Crede-mă că dacă părinții tăi merg la școală situația se va schimba. Diriginta ta moale și miserupistă va trebui să facă ceva, altfel nu ii va ieși bine evaluarea anuală și dacă povestea ajunge sus la director, mai afla și presa locala sau națională și nu va fi bine deloc pentru imaginea scolii. De asemenea, părinții băiatului îl vor pune (sa speram) la punct, altfel îl vor avea acasă exmatriculat. Și o persoana exmatriculata pe motiv de conduită, nu își va găsi prea ușor un loc în altă școală. Nimeni nu vrea genul acesta.
Ca cica nu ma spal.Si sa nu crezi gresit, eu chiar ma spal si am tot timpul parul curat, unghiile ingrijite, dintii cat de cat albi, ma dau si cu parfum si cu deodorant.Asta e o prostie care i-a iesit din capul ala mare si prost.
Dacă știi că te speli și pari un om îngrijit, nu te vor crede ei nespălată.
Ai incercat sa-l intelegi? Adica sa il intrebi de ce iti face mereu faze din astea? Daca ii afli motivul, poate poti gasi si o solutie.
Tu nu ai parinti?
Ei pot merge la scoala si pot cere dirigintelui sa te mute, dar au nevoie de motive serioase, dovezi sau martori, ca acel baiat te sicaneaza, sau te deranjeaza in timpul orelor.
Știți ce-mi place mie la unii care pun întrebări? Că degeaba le dai o povață care să-i scoată din rahat. Ei tot insista să rămână acolo. Atunci de ce mai cer părerea altora, daca in final o vor desconsidera făcând ceea ce făceau și înainte? Facepalm
Mai intreaba-l si insista pana se da batut si iti raspunde. Macar sa-l enervezi si tu pe el
Daca ii afli motivul intr-un final, poate poti gasi o solutie