![]()
Deci practic,daca ceri telefonul cui nu trebuie, cu sau fara curaj, ajungi in ambulanta.
E un act de prostie, nu de curaj, sa te bagi in seama cu cine nu trebuie.
Eu ma refer daca e urgent si daca intrebi, da, erau pe o strada huligani si am intrebat daca imi dau si mie imprumut telefonul si am zis ca le dau 10 lei daca imi dau si mie sa sun un taxi ( ma pierdusem, nu e nevoie de detalii ) si au zis mai mult iar eu le-am dat 15 lei dar atunci au zis sa le arat portofelul, si unde ma duc. Mi-au mai luat un leu deoarece restul imi ajungea de taxi si de mai multe deoarece le-am explicat. In fine, ideea e ca nu sunt rasist si cunosc o familie de culoare si ma impac cu ei. Stiu si tigani si la fel si cu ei, nu am de ce sa insult persoane degeaba. Rasismul e o prostie, pana la urma tot om e si el.
Pai ia-o treptat, daca tot vb pe Facebook cu ea zilnic. intreab-o cum e cu viata ei, spune-i despre a ta, ca nu prea ai liniste (da de ce?- o sa zica ea ) pai uite de aia o sa zici tu. ca te vad des si mi s-a dus dracu toata linistea (o dai pe gluma ) si vezi cum raspunde ea si de aici mai ai fix un pas mic de tot si anume sa-i spui ca o placi.