| MaTeOGG a întrebat:

Am o problema.
Deci curajul meu e foarte mare.: ma pui sa ma arunc cu parasuta o fac, ma pui sa cer telefonul unei persoane din Ferentari, o fac. Dar cand vreau sa ii scriu unei fete de care imi place foarte mult, nu pot. Parca se termina universul daca fac asta. Deci scriu mesajul si arunc telefonul in pat si fac altceva. Ce ar trebui sa fac? A da, nu am mai avut o iubita, stau la tara ea la Oras ( dar nu sunt sarac ) si ea locuieste in zona unei verisoare, deci vara si in weekend o sa o vad. Am sarit de la Subiect. Nu am curaj sa ii zic si nu stiu daca si ea ma place. VB PE FACEBOOK ZILNIC. Idei?

3 răspunsuri:
| PersonajFictiv a răspuns:

laughing
Deci practic,daca ceri telefonul cui nu trebuie, cu sau fara curaj, ajungi in ambulanta.
E un act de prostie, nu de curaj, sa te bagi in seama cu cine nu trebuie.

| MaTeOGG explică (pentru PersonajFictiv):

Eu ma refer daca e urgent si daca intrebi, da, erau pe o strada huligani si am intrebat daca imi dau si mie imprumut telefonul si am zis ca le dau 10 lei daca imi dau si mie sa sun un taxi ( ma pierdusem, nu e nevoie de detalii ) si au zis mai mult iar eu le-am dat 15 lei dar atunci au zis sa le arat portofelul, si unde ma duc. Mi-au mai luat un leu deoarece restul imi ajungea de taxi si de mai multe deoarece le-am explicat. In fine, ideea e ca nu sunt rasist si cunosc o familie de culoare si ma impac cu ei. Stiu si tigani si la fel si cu ei, nu am de ce sa insult persoane degeaba. Rasismul e o prostie, pana la urma tot om e si el.

| Ara997 a răspuns:

Pai ia-o treptat, daca tot vb pe Facebook cu ea zilnic. intreab-o cum e cu viata ei, spune-i despre a ta, ca nu prea ai liniste (da de ce?- o sa zica ea ) pai uite de aia o sa zici tu. ca te vad des si mi s-a dus dracu toata linistea (o dai pe gluma ) si vezi cum raspunde ea si de aici mai ai fix un pas mic de tot si anume sa-i spui ca o placi.