| IonutPetre12 a întrebat:

Am o problema.Pentru unii poate pare o prostie dar pentru mine e un chin.De pe clasa a 8 nu am mai avut prietena si nu am simtit nimic pe nimeni.De atunci am avut si o depresie, care continua si acum(clasa a 11).De o saptamana o fata mi-a tot zis sa merg cu ea in drum apare liceu.Prima data nu stiam cum sa raspund la "ma astepti?"Nu mai primisem asa ceva de ani de zile.Am asteptat-o surprins.A 3 zi a intarziat cu mesajul si anxietatea mea deja o luase razna.Ma gandeam ca nu ma mai suporta, oare ce am facut gresit, etc dar intr-un final mesajul m-a readus la normal.Eu m-am atasat de ea, foarte mult.Ea tocmai ce s-a despartit de prietenul ei, care inca o cauta, pentru un baiat deja ales.O mai aud pe la scoala cum zice"mi-au disparut sentimentele pentru orice fiinta" si cum e rece la orice mesaj frumos. Astazi de exemplu eram cu ea si ne-am mai intalnit cu un coleg.L-a imbratisat instant.M-am uitat cu tot dispretul in ochii lui urmand sa-l salut gelos.Nici nu incerc sa-mi exprim sentimente, stiu ca nu sunt sanse.Pana la urma daca ea m-ar ruga sa fiu intr-o relatie cu ea cred ca as refuza-o din cauza stresului unei relatii DESI o iubesc nespus de mult.Va dati seama ce chin sa merg cu ea zilnic, gandindu-ma la ea aproape toata ziua.Chiar si noaptea am visat ca m-a sunat sa-mi spuna ca ma place..Va dati seama ce chin e sa merg langa ea, admirand-o sincer si ea sa-l ia in brate pe un coleg cu care trebuie sa fac contact vizual? Eram 100% sigur ca nu o sa mai iubesc niciodata.Ce sa fac eu acum? Nu pot sa refuz si sa merg singur..Azi de exemplu am plecat cu o ora mai devreme si am simtit un gol imens in mine.Ma uitam spre liceu cu speranta ca poate o vad..Chiar daca drumurile noastre se desparteau dupa 100m.Ca o paranteza,sunt un depresiv,anxios,urat,inalt, cu ochelari patrati, sarac etc. Tentative de suicid(acum iau antidepresive, tocmai am terminat un tratament cu bromazepam)Deci pentru mine asta ar putea pune capac si m-ar face iar sa recurg la suicid.Mai ales ca acum am pastile mai serioase(cam 300g de melatonina) in loc de 15 pastile de sunatoare.Ce sa ma fac?

8 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Te complaci în a te preocupa prea mult de tine însuți.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Sa nu te mai gandesti la asta. Esti inca mic, zau asa. Nu te mai judeca atat. Lasa pe altii sa o faca.

| IonutPetre12 explică (pentru DoarBogdan):

La moarte? Sau la ea?

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns (pentru IonutPetre12):

La ea. Mai, esti inca mic. Viata adevarata incepe dupa 18 ani happy

| mgtow a răspuns:

Tu nu intelegi ca nu se schimba niciodata. viitorul barbatiilor din lumea larga e fara femei. Cine e prost se leaga de ele dar cine vrea sa stea linistit nu se complica

| MissGoddess a răspuns:

Eu s fata tot de aceeași vârstă ca si tine si nu am avut niciodată prieten... de asta ce zici?

| AlaSwek a răspuns:

Salut mane.
Esti intr o situație, în care am fost si eu acum ceva vreme. Am găsit si eu o fata, cu care mă înțelegeam super bine, la început era totul bine, pe parcurs, au început să apară băieți dar si sentimente ( ca si n cazul tau ), devenind foarte gelos. Faptul acesta facandu mă să umblu si mai mult dupa ea. Mi am dat seama ca in loc sa fac bine, mai mult mă duc în mai rau. Asa ca dupa 7 luni am pus stop, deși la început mi-a fost greu. Acum am reusit. Mi am găsit o altă fata, reușind să mi fac relație.
Trebuie să ai răbdare, deoarece totul se va intampla de la sine, va apărea persoană potrivita.

Si eu ma cred un băiat uratel deoarece, sunt grasut, dar nu contează aspectul ci felul prin care vorbești. Trebuie să fii atent la ce te îmbraci, să te dai cu parfum, si sa ai vorbele la tine. Și ai sa vezi ca fetele apar de la sine.

Las-o balta cu fata, nu are rost sa te complici cu ea. Viața e lungă, fete sunt destule. Vorba mamei, cele mai bune fete se gasesc la facultate

| AlaSwek a răspuns (pentru AlaSwek):

Dacă vrei să vb îmi poți lăsa instau tau