| AddeAndre14 a întrebat:

Am o problema urata.Mama a gasit o tigara si o brigheta in buzunarul gentii mele. Tigara aia o am de 2 zile.Ea a inceput sa planga si a zis "Mai e nevoie sa iti spun ca m-ai dezamagit? Andreea eu le spuneam oamenilor ca tu n-ai face asta niciodata"
Sunt un dezastru, de ce s-ar astepta lumea sa fac lucruri bune? Exista vreo solutie pentru problema asta?

7 răspunsuri:
| ToKen a răspuns:

Ii ceri iertare si-astepti sa-i treaca.
Imi gasise pachetul din intamplare, cand muta niste geci din cuier. Pur si simplu a pus mana si l-a simtit.
Iti dai seama ca a avut o reactie asemanatoare cu a mamei tale. Nu prea am avut ce sa-i spun, chit ca aveam 19 ani si argumentul ca as fi fost major.
Vezi sa nu mai gaseasca si-a doua oara.

| T0T a răspuns:

Tu o faci cu mâna ta, soluția e la tine doar că nu vrei să o găsești.

| Doub a răspuns:

Nu lumea se aştepta să faci lucruri bune, ci maică-ta care probabil munceşte întreaga zi ca tu să arzi banii şi să-ţi distrugi sănătatea.
Dacă fumezi pe banii tăi, nimic de zis.

| R0R0 a răspuns:

Ii ceri scuze si zici ca nu se va mai repeta.

| DeathOfDreams a răspuns:

Știu cum e ca toată lumea să aibă pretenții de la tine iar tu să le demostrezi contariu', dar asta nu te face un dezastru'

Reacția mamei tale a absolut normală, până la urmă, cum te-așteptai să reacționeze?
Îmi aduc aminte că ai mei m-au prins de câteva ori și mă simțeam la fel de prost.

Ceea ce poți face tu acum e să comunici cu ea. Spune-i că ești conștientă că e nu e bine și că nu se va întâmpla a doua oară.
Sau ignor-o.
Nu-i spune nimic și-ți vezi de viață și lasă apele să se calmeze, într-un final, n-o să se mai obosească să-ți țină morală.
Iar prin urmare, ai grijă pe unde-ți pui țigăriile.

Și în legătură cu faptul că toți au așteptări de la tine.
Încearcă să te gândești că ceea ce cred alții despre tine e echivalent cu 0, atâta timp cât tu știi de ce ești în stare.
Baftă.

| MistretulPufos a răspuns:

Da, lasa-te de tigari sau o sa faci cancer

| I0nuT55 a răspuns:

Nu,nu exista nicio rezolvare!
Tu cum te-ai simtii sa fii in locul el?
Aveti si voi 12-13 ani, si va apucati de fumat.
Va credeti mai smecheri ca fumati, sau care-i faza?