Hi!:-)
"Problema" ta este foarte draguta si peste ceva vreme o sa iti amintesti cu drag de aceste momente si o sa te amuzi copios![]()
Nu ezita! Nu-ti fie teama! Mergi la cinema si distreaza-te! Incearca sa fii naturala, draguta, zambitoare;-) Nu iti face griji in privinta sarutului, nu lasa grijile sa strice atmosfera. Lasa lucrurile sa curga de la sine, o sa vezi ca o sa fie bine;-) Relax! ![]()
E normal, o sa ai emotii, dar nu le lasa sa afecteze momentul:-) Chiar e un moment special si, indiferent de ce se va intampla mai tazriu, o sa razi cu melancolie amintindu-ti de el:-)
Succes!![]()
Kisses!
Hei buna!
du-te cu el la cinema si lasa totul sa curga de la sine, da-l gata![]()
succes!
Ce romantic :-x :-x
Daca si tu il placi, nu ar trebui sa iti fie rusine doar sunteti impreuna![]()
Sigur ai emotii dar lasa emotiile sa plece si sa nu il refuzi pentru ca el se va gandi ca nu il placi si iese urat (asa am facut si s-a suparat foarte tare pe mine) ![]()
![]()
Mult succes![]()
Have a nice day!
Raaaalucaaaaaa :-)
Pai daca a fost asa de timid nu stiu daca va incerca sa te sarute.
Dar daca nu ar fi cazul sa il saruti tu, pentru ca sunteti iubiti. Si sa nu-ti fie frica pentru ca nu ai de ce este doar un sarut. Daca nu o sa-l saruti acum, nu-l saruti nici maine si tot asa si atunci va crede ca nu-l placi. Sa nu-ti face probleme doar cum a spus Stiiix lasa totul sa vina de la sine si Distreaza-te! :X
Chiar nu stiu cum de i-a fost rusine de mine, pentru ca eu nu sunt prima lui prietena(iubita), iar pana acum el zicea fetelor ca le place... Dar de mine de ce i-a fost rusine? Culmea ca si mie mi-a fost rusine la inceput.
Dar de ce tocmai de el? Suntem prieteni vechi si...
Sincer:si eu am mai fost cu alti baieti si nu mi-a fost rusine de ei, insa cu el e diferit.Simt altceva. Oare de ce? Si nu as incerca sa-l sarut eu, mi-e sa nu creada ca am innebunit. Of! Ce ma fac?
De ce mi-o fi asa de rusine de el?(lui nu-i mai e asa rusine de cand i-am zis ca il plac si el a recunoscut ca ma place, dar mi-a spus pe mess ca totusi este un pic timid in fata mea si ca eu sunt singura fata dupa care e asa de nebun!
Poate ca sunteti foarte indragostiti unul de altul si de aceea simti ceva diferit, poate de ceilalti baieti nu erai asa indragostita
Sunteti impreuna, e normal ca el sa incerce sa te sarute.
Nu-ti fa griji
totul o sa curga de la sine, nu-ti fa prea multe probleme datorita acestui lucru.
Hai succes!
Eu cred ca nu ar trebui sa iti fie rusine, sa vezi dupa aceia o sa inceapa sa iti placa
anonim_4396 întreabă: