| Manugabi a întrebat:

Am și eu o întrebare mai ales pentru adolescenți, dar și pentru tineri uneori.
Este ok ca o persoana sa devina amuzamentul altora tot timpul, adică sa se facă glume doar pe seama lui, sa se rada atunci când spune ceva și efectiv sa se fac fun doar pe seama aceleeași persoane, chiar dacă nu e cu răutate?
E acceptabil asa ceva?

Răspuns Câştigător
| TrevorMan a răspuns:

"dacă nu e cu răutate", probabil atunci e ok, dar exista anumite frustrari care se creeaza la un moment dat in acea persoana. cel putin asa o vad eu.
"E acceptabil asa ceva?" Eu unul nu as accepta asta, dar probabil depinde si de situatie.

7 răspunsuri:
| StoicAnalysis a răspuns:

De regula e vina lui ca nu se impune si ca se lasa tinta sigura. Daca nu iti place, spune-le asta. Daca vezi ca se continua, nu mai iesi cu ei/ele. Daca isi vor cere scuze, e bine. Daca nu, cauta alt cerc de prieteni. Tu singur decizi daca tolerezi sau nu ceva anume.

| Robert2526 a răspuns:

Nu este ok, dar e ceva intalnit des. Persoana in cauza ar trebui sa nu mai stea in preajma celor care o agreseaza in asa fel.

Sa inteleg ca ai trecut prin asa ceva? Ce poti sa zici despre momentele alea acum? te mai gandesti la ele? ce varsta ai?

| Manugabi explică (pentru Robert2526):

Acum am 21 de ani, și da m-am schimbat destul fata de atunci,
Acuma ma pot uita la acele momente mai cu detașare, am învățat sa nu ma mai las afectat de alții care ma iau la nisto și care nu ma plac,
Am mai întâlnit cazuri de astea si la viata adulta sa mai facă mișto de mine sau sa ma ia în ras, dar nu prea am mai dat importanta, la vârsta asta nu prea îmi mai pasa de oamenii care nu ma plac fac mișto sau ma vorbesc pot sa I ignor destul de bine,
Am trecut prin multe momente de astea în adolescenta și m-am călit destul de mult

| qgenius153 a răspuns:

Esti ok bro? Toate intrebarile tale au legatura cu agresarea...

| Manugabi explică (pentru qgenius153):

Ma lupt sa depășesc anumite situații
Când eram în adolescenta da aveam eticheta asta de amuzament, alții ma luau la mișto, nimeni nu prea ma lua în serios, astea le-am depășit și am învățat sa le ignor, pe scurt m-am călit, dar faptul ca se râdea la orice spuneam eu sau ripostam asta nu o pot depăși

| Alexhan a răspuns:

Eh... M-am obisnuit