anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pana acum NU am avut prietena, ma rog am avut o problema in familie de m-a marcat destul de mult(mama mea s-a imprietenit cu cineva, si a plecat, avand o depresie de toata frumusetea, luand pastile prescris de un medic care CULMEA cand aveam un an mi-a pus diagnostic de convulsii desi nu avem-din cauza acestui eveniment nu mananc prea multe lucruri ca mi s-a pus in mancare siro; nu conteaza asta cu mancatul dar ca idee, am fost la Bucuresti si am oprit respectivele pastile, fiind la un risc maxim de diabet-Medicul respectiv a murit intre timp, recent. Whatever). Sa revin. Imi place de o tipa care o cunosc de mult timp(imi e vecina)
Cum sa fac sa o scot in oras, la cinema? Va rog seriozitate. Poate ca nu conteaza dar si eu si ea suntem un pic timizi.
Va multumesc.

4 răspunsuri:
| WaterDrop a răspuns:

Bate`i la usa si spune`i povestea. Daca nu`i curge saliva din coltul gurii pana cand termini, si inca mai misca, atunci invit`o la cinema sa vada si filmul povestii tale. Poti profita de ea la sfarsit, pentru ca va fi in coma.

| cyupaku a răspuns:

Simplu,te duci si o scoti in oras, dar nu vad ce legatura are cu prima parte ceva gen nu vedem padurea din cauza copacilor

| Seewk_Skrool_1985 a răspuns:

Hmm am eu o metoda veche de a mea laughing
Cand o vezi incearca sa dai peste ea din greseala. Ma rog. asa sa-i zici tu =) ca din greseala.
Da peste ea si spune i scuze. etc, etc. Intreab-o ce face diseara si daca zice ca e libera invit-o laughing La mine a mers de multe ori

| NoulCont a răspuns:

Lasa-mi mesaj o să te ajut eu