| people a întrebat:

sunt cu un baiat de 4 luni il iubesc. si el spune la fel. doar ca la scoala el,, se bate" cu o fata. de fapt nu doar cu ea. se tachineaza si chestii de acestea. o alta colega a inceput un joc prostesc. de copii de 12 ani in care ea e fiica iar tipa cu care se bate prietenul meu e mama si el tata. iar cand una. bine. asta e o prostie de copii in fine. eu ma simt foarte prost cand el,, se bate" sau se tachineaza cu acea fata. ce sa mai cred? e ceva la mijloc?

Răspuns Câştigător
| ✿puffa✿ a răspuns:

Dar el a acceptat acest "joc"? trebuie sa fii mai atenta in comportamentul lui, insa daca e ce crezi tu te sfatuiesc sa te faci ca nu vezi(doar e prima abatere, toti gresim)...doar il iubesti, nu?
Ideea e ca nu crd ca va da vrabia din mana pe cioara de pe gard, sunteti impreuna de 4 luni, cred ca te iubeste, dar se prosteste si el...nu trage concluzii regretabilewinkingtongue

5 răspunsuri:
| Ramonaaaa a răspuns:

Poate fi doar un joc aiurea de copii. Daca in timpul acestui joc el nu o "pipaie"pe fata care se presupune ca ar fi mama si nu o managaie "parinteste"pe fata care se presupune ca e fiica atunci nu ai de ce sa-ti faci griji.
Dar daca vezi ca este mai apropiat de una dintre ele mai mult decat trebuie atunci intreaba'l clar daca mai vrea sa fie cu tine sau vrea cu cealalta fata. Daca spune ca vrea sa fie impreuna cu tine atunci spune'i sa inceteze cu jocurile astea. Eventual, daca nu inceteaza fa si tu acelasi joc.Sigur o sa gasesti baietii care se vor oferi sa fie "tatal" si "fiul" si plateste'i cu aceeasi moneda. Daca nu ii pasa inseamna ca nu ii pasa nici de tine. Daca ii pasa explica'i cum te'ai simtit tu cand el facea acel joc.
In schimb, daca vrea sa ramana cu una dintre fetele alea nu iti ramane decat sa iti gasesti pe altcinevahappy.

| VodkaCoca a răspuns:

Pe mine pe o parte mar deranja, pentru ca totusi e ca si cum le da atentie si lor, dar crede'ma ca cu gelozia nu ajungi departe iti zic din propria experienta, incearca sa discuti cu el spune'i ca te deranjeaza chestia asta, fa si tu o chestie de genu cu inca doi baieti vezi el ce zice ii place?laughing

| ✿puffa✿ a răspuns:

Mersi mult pentru fundita te pupici dolkik

| sincer a răspuns:

Trebuie sa mai cresti ca sa le intelegi pe toate, nu lua viata asa in serios de pe acum ca o sa iti para rau mai incolo, profita din plin de viata nu te aresta singura de pe acum si sa suferi.

| believe a răspuns:

Cred ca te stresezi fara rost, varme-o se bate intr-un mod asemanator cu toata clasa(prietena lui invata cu noi intr-un liceu), asta e virsta.mai au de crescut si de prins la minte. Daca te deranjeaza atit-spune-i-o, dar nu panica, totu va trece cu timpu!