| adrian17 a întrebat:

Am un bar la tara si am, biliard, ping pong, net, si am si o sala mare unde dau discoteca doar ca mai este o discoteca la mine in sat si s-au invatat toti sa se duca acolo sad (pot sa spun ca acolo este imi mare si au canapele de piele si mai multe chestii, dar bauturile sunt scumpe, trebuie sa platesti intrarea, si e frig inauntru acum iarnastraight face dar totusi se duc acolo... Dati-mi niste idei cum sa atrag clientii, oferte ceva? dau funda pentru cel mai bun raspunshappy...scuze de categorie dar aici sunt mai multe intrebarihee hee

8 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

- Poti sa organizezi niste concursuri amuzante cu premii gen: un cocteil gratuit, o sticla de sampanie, comandarea unei piese de la Dj.
- Poti sa platesti (in mare secret) 2-3 smecheri big grin ai satului, ca sa vine 1-2 luni la rand numai in clubul tau si atunci "turma" va incepe sa creada si ea, ca e mai cool, mai fain clubul tau.
- Poti sa-l/s-o imbraci pe barman/ita (obligatoriu sa arate bine) in niste tinute cat mai cool, si din cat mai putin textil. smug
- Poti sa organizezi o seara White sau Red, in care toate fetele, care vin imbracate in alb, respectiv rosu, sa aiba intrarea gratuita (in caz daca n-ar fi) si o bautura gratis (nu foarte scumpa).
Cam atat mi-a venit acum in minte. Sper, sa reusesti pana la urma sa atragi cat mai multi clienti in localul tau. Succes! smug

| Crisu_7532 a răspuns:

Pai, da. fa oferte si promotii.
afla ce preturi are concurenta si stabileste preturile tale mai ieftine (nu cu mult mai ieftine, totusi!) si fa promotii gen: la o sticla de whisky cumparata, ofera-le din partea casei 2 doze de energizant. sau, la 2 sticle de vodka cumparate, ofera-le din partea casei o cutie cu suc de rosii. fa promotii pentru fete.de exemplu, vinerea intrarea pana la ora 00. 00 este gratis pentru domnisoare. sambata, toate domnisoarele primesc la intrare un cockteil gratis din partea casei.
hai, gandeste-te ca oferte sunt destule pentru a atrage clientii. succes.

| Alex a răspuns:

Sa faci promotii, oferte, reduceri, concursuri. Sa pui cea mai noua muzica si sa pui toate genurile de muzica. (Hip-Hop, Rock, Pop, manele, lautareasca, muzica folclorica (romaneasca, aromana, turceasca, greceasca, tiganeasca etc.) muzica clasica, muzica orientala, dance, muzica electronica etc.) Sa faci karaoke. Sa organizezi petreceri de sarbatori/evenimente (Craciun, Revelion, Pastele, Ziua Nationala a Romaniei, Martisor, Sf. Valentin, 8 Martie, Dragobetele, zile de nume, zile nastere, nunti, botezuri, inmormantari, pomane, Halloween etc.) Sa angajezi pe cei care fac spectacol (o prezentare de moda, striptease, dansuri etc.) Sa angajezi paznici sa nu se bate intre ei. Sa renovezi localul tau. Sa angajezi pe barmani care fac spectacol si sa faca cocteiluri alcoolice si nealcoolice. Sa angajezi pe baieti si fete cu aspect fizic placut sa danseze si sa fie imbracati sexy. Sa faci publicitate corecta, legala in satul tau. sa faci totul corect, cinstit si legal. Sa nu faci lucruri rele, anormale si ilegale. Sa pui melodii de succes din toate timpurile din Romania, din Uniunea Europeana, din Europa si din lume.

| Danny a răspuns:

Trebuie sa pui ultimele piese lansate, le poti procura de pe youtube, cu ajutorul unui converter.
Dupa aia, iei decoruri de pereti, se cauta modelele vintage. Gasesti in IKEA Bucuresti ( daca dai o fuga gasesti o gramada de chestii faine pentru un club) stickere pentru pereti, lampi, becuri multicolore, cate si mai cate si merita sa ajungi pana acolo.
Dupa aia, daca dai bauturi gratis, da-le intr-o singura zi... Sa zicem: miercuri si duminica de la orele nu stiu cat pana la nu stiu cat dam cockteiluri gratis domnisoarelor.
Dupa aia angajezi ceva barman care stie sa jongleze, sa faca smecherii cu sticlele. Sau ceva stripperite, dansatoare, ca se gasesc.
Dupa aceea, ambientul sa fie cat mkai intunecat, cu lumini discrete, recomandate fiind culorile rosu, violet, poate cu ceva jocuri de lumini.
Meniurile sa fie cat de cat dragute, cred ca gasesti pe internet ceva meniuri si intreaba-ti prietenii daca stiu sa lucreze in Photoshop sau ceva programe de design ca sa-ti faca un design simplu dar atractiv pentru meniuri.
Ceva decoratiuni la cocktailuri for fi de asemenea de efect.
Mult succes! happy

| Mihai7best a răspuns:

Poate o bautura din partea casei fiecarui om care vine? O sa vezi cum o sa se adune daca faci asta cam o saptama iesi pe minus dar dupa o sa incepi sa cresti plusul

| cristi202 a răspuns:

La discoteca, ai grija ce muzica pui. Daca la discoteca merg mai mult, merg pentru ca le place mai mult muzica de acolo. Sau, si in acest caz nu poti face nimic, pentru ca exista citeva persoane influente printre ei care merg acolo si pentru ca merg acele persoane, merg si ei acolo. Ai putea sa faci un "studiu de piata" in sat. Intreaba-ti cunoscutii ce parere au de discoteca ta, ce cred ei ca merge gresit si ce ai putea imbunatati, si, bineinteles, si ce merge bine. Poti sa faci la fel si cu privire la cealalta discoteca. Si asa vei vedea de ce nu merg lucrurile la tine.
Oferte: la biliard sau ping-pong, fa ca a zecea partida sa fie gratuita. Sau ceva de genul asta. Sau, daca se sta mai mult la masa, fa reduceri la pret in functie de cit se sta.
Desigur ca tu (din cite inteleg) nu poti sa-ti permiti canapele din piele si alte chestii. Insa incearca, cu putinul ce il ai, sa faci ca ambientul sa fie cit mai placut. Daca nu ai la cine sa apelezi in acest sens (cineva specializat in domeniu), ai putea gasi printre femei o femeie sau fata care sa te ajute cu unele sugestii pentru a aranja locul incit sa fie placut, incit cei ce vin sa se simta bine. Crede-ma, se poate, nu iti trebuie cine stie ce accesorii. Adesea am vazut locuri superamenajate, insa facute cu lucruri simple, f ieftine. Trebuie doar sa iti "fuga" mintea, si a unei femei adesea in acest sens "fuge" mai bine ca a ta sau ca a oricarui barbat.

| Atotstiutorul a răspuns:

N-ai fete cauta fete dornice de afirmare!

Răspuns utilizator avertizat