| LULUTZAwhitYOU a întrebat:

Am un frate mai mare(17 spere 18 ani). El face web sow si ma face pe mine de ras.Cum? Se mai poate ca niste surori a unor colege de ale mele se se mai uite(normal ca isi arata si fata)(surorile golegelor mele ma stiu). Cum sa fac ca sa il opresc.Am incercat ceva de genul:auzi, mama a spus ca esti pedepsit si ca nu mai ai voie pe calc, sau:Ma lesi pe mine saptamana asta pe calculator? Si: daca nu te lesi de prostiile astea o sa ma faci de ras! Dar nimic nu a mers. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| Rebecca a răspuns:

Iubita, e viata lui si nu ar trebui sa te afecteze pe tine. Vorbeste cu prietenele tale si spune'le ca nu e treaba ta ce face el. Nu te simti jignita de activitatile lui. La urma urmei nu faci tu lucrurile alea, ci el. Pwp

4 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Mama voastra stie ce face el?/?

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Le spui parintilor, parolezi pc. ul, afli parola de la web show si il filmezi si pe el intr. o faza jenanta si o sa vada si el cum e happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cand nu e acasa paroleaza pc-ul ca sa nu poata intra.sau intra in folderul unde ai instalat webcam. ul si sterge ceva la nimereala ca sa nu mai meargawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da lasa-l in pace! esti invidioasa ca isi face proprii bani? e viata lui si face ce vrea cu ea!