| alina♥ a întrebat:

Am un prieten.hi hi de 2 luni ma place il plac momentan e plecat la tara si fost lui prietena e in scoala cu mine are si id-ul meu de mess nu prea am tangente cu ea buna si pa. ei... problema e ca tot se baga in seama cu mine si ma intreba ce mai face X? cum te mai intelegi cu el? mai stai cu el? eu sunt o fire mai pasnica. dar ma enerveaza rau. ce ziceti s-o pun la punct sau so las in pace sa vorbeasca... oricum nu mi-e frica de ea ca ar putea sa- l recucereasca pe pr meu. oricum el i-a dat papuceii happy

9 răspunsuri:
| Antrax a răspuns:

Da poti sa o suportzi pentru cateva min

| cioko19 a răspuns:

Nu. n-o pune la punct.las-o sa vorbeasca.
Tu mereu fi calma si raspunde-i frumos, ca sa nu vada ca esti nervoasa.pentru ca dupa aceea te va lovi cu mai multe intrebari.
Daca intreaba cum te intelegi cu el. ii zici ca va merge foarte bine si sunteti fericiti.
Succes:*:*

| kitty_8919 a răspuns:

Nu o lua in sema las-o sa isi faca si ea numarul.

| deiutza_9183 a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat ceva asemanator si nu am bagat-o in seama am lasat-o in pace ba mai mult i-am dat si ignore fa si tu la felwinking

| utilizatortpu a răspuns:

Părerea mea este să rogi altă prietenă să pregătească mobilul pentru filmat. Te duci la individa în cauză, şi o iei de păr şi îi spui să-ţi lase barbatul(sic) în pace.Filmuleţul îl pui pe youtube. Aşa ajungi vedetă. Vei fi căutată, etc. Dar să ştii că eu personal rămân la opinia mea fermă şi anume că încă în România educaţia sexuală este la pământ.Pentru că dacă din 1989, se implicau guvernanţii mai mult, acum poate eram scutit să citesc aberaţii pe site-uri, scrise de persoane care nu ar fi existat, dacă părinţii lor aveau educaţie sexuală şi foloseau prezervativul când s-au babardit.

| oaiapufoasa24 a răspuns:

Las-o in pace sa vorbeasca. Daca o vei ignora, se va enerva si se va plictisi apoi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ignor-o...Raspunde-i pe un ton vesel, spune-i cat de bine te intelegi tu cu prietenul tau...Asta o va durea si va renunta la astfel de intrebari...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ma rog cum spui tu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aaaaaaaaaaa
eu as bateo