| TrupaRock a întrebat:

Am vazut ca multi copii de varsta mea nu au vazut in viata lor o pi**ă.Nu stiu eu sunt o fire foarte curioasa.de pe la varsta de 8 ani am inceput sa ma uit
La filme por*o si nu ma simt ciudat in niciun fel! Chiar daca parintii mei ar afla nu mi-r zice mai nimic, eu m-am uitat cu ei pana si la filme gen american pie in care mai apar femei/fete dezbracate.Stiu ca eram la un magazin de haine si era o femeie care punea niste haine in rafturi si statea cu spatele.Ma uitam crucis si apoi taica-miu mi-a zis de ce te ascunzi? N-ai decat sa te uiti doar esti baiat happy sunt chiar si mai dezvoltat in legatura cu penisul.E foarte lung si gros! Eu sunt mandru cu corpul meu si sunt si oleaca frumusel(cred). Intrebari:1:e normal ca un copil de 12 ani sa fie ca mine.2:e cineva pe aici care a fost ca mine? 3:e cineva care e ca mine in legatura cu parintii? Dau funda pentru ce e mai interesant si original! Paa!

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nu, nu este normal ca un baiat de 12 ani sau mai mic, sa fie interesat de pasarica unei fete.
Nu are importanta cat de subtire gros sau lung ai penisul la varsta asta, ca oricum nu-l folosesti decat la facut pipi si atat.
Deci, vise erotice si stimulare vizuala, nu-i buna la varsta asta!
Tatal tau are un concep destul de libertin, dar ramane un infantil, daca te invita sa privesti si sa te exciti vizual, la doar 12 ani.

| Turbo223 a răspuns (pentru Violleta2022):

Ai dreptate, dar așa sunt unii mai nou la 11, 12, 13 etc au uitat ce înseamnă "copilărie".

| anamariarot a răspuns:

Calmează-te, e doar organul genital. O spui de parcă ar fi realizarea vieții tale că ai văzut așa ceva; cât despre dimensiunile tale... nu vreau să emit opinii jignitoare, dar abține-te din a o mai spune dacă pe viitor nu vrei să-ți găurești palma de la cât eject o să-ți dea fetele(asta dacă au mai mult de 2 neuroni). Nu o lua personal și încearcă să vezi lucrurile și altfel.

| Turbo223 a răspuns:

Nu,nu e normal.Asta e un răspuns sincer și originalhee hee Chiar dacă nu primesc funda nu îmi prea pasa, eu i-au întrebarea ca pe-o gluma, dacă tu la 12 ani faci treburi de 18+ înseamnă ca pe la vreo 25 te văd obsedat sa devi bunic.