•Buna! Asa mi se intampla si mie catodata Uneori vad chiar si morti
am problema asta de acu` un an. Nici eu nu stiu de ce... dar nici chiar atat de rau nu este! asa-i?
Unii oameni au un anume simt mai dezvoltat, simt ceva mai mult. Nu e paranormal ci cred ca mai degraba are legatura cu logica si simtul. Unele vise pot si interpretate si e chiar interesant in unele cazuri. Sper ca te-am ajutat
Mai ca sa va lamuresc pe toti, am citit o carte numita "Exista viata de dupa moarte? " de Antony Peake si in ea scria despre noi oameni care viseza viitorul, in carte se elaboreaza teoriia paralelelor vietii adica viata e traiata pe mai multe caimpuri, dar are aceiasi desfasurare si nu se termina nici o data chiar daca tu mori in universul asta, in alt univers e posibil sa traiesti si tot asa, deci voi vedeti viitorul ca pe niste mesaje din alt univers, cam asa era teoria desi eu tind sa cred ca e imposibil. Totusi ca sa va lamuresc eu va recomand carte deoarece e geniala!
Şi mie mi s-au întâmplat destule chestii de genul, dar am aceste " vise " de când sunt mică, deci... deja nu mi se mai pare ciudat, m-am obişnuit.
Si mie mi se intampla, an cel putin 3 dejavu-uri pe zi, pe care le vad sau aud in visul din noaptea precedenta.
Da mai crytical ce visezi se intampla dupa un interval de timp nedeterminat si dupa ce s-a incheiat de multe ori iti dai seama "stai ma ca am visat faza asta" si te intrebi ce se va mai intampla
Nu e cumva telepatie? Stiu ca poate aberez, si mai stiu ca telepatia se desfasoara prin auzirea gandurilor sau prin a vedea imagini, dar e posibil si asta.
Apoi ai putea sa visezi numerele la loto si facem jumi-juma ca eu ti.am dat ideea
DomexdMD întreabă: