| geogeani a întrebat:

As vrea sa raman insarcinata dar nu nimeresc niciodata o data fixa a ovulatiei...si nu stiu cum se calculeaza... spuneti-mi egsact cum as putea sa stiu cu precizie data fertilitatii?

8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ia-ti teste de ovulatie de la farmacie si incepe sa le faci cam din a opta zi numarand din prima zi de sangerare. Zilele cele mai fertile sunt cea in care se pozitiveaza testul si ziua urmatoare.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Http://www.copilul.ro/Cum_calculam_perioada_fertila-a2888.html
Sunt 3 metode naturale pentru a calcula exact perioada fertila. Una este cea a calendarului care este detaliata in link-ul de mai sus. Mai este una cu temperatura. Trebuie sa-ti iei temperatura in fiecare dimineata inainte sa te ridici din pat. Faci un grafic cu temperaturile citite si vei observa ca in perioada fertila temperatura este putin mai crescut. Si mai este o metoda cu colul uterin. Aspectul lui. Cand e "buza" (moale si catifelat) e fertil, iar cand e "nas" nu e fertil. Acesta se poate schimba de mai multe ori pe zi.
Mult succes! Si sanatate!

| cioko19 a răspuns:

Http://www.pravaliata.ro/ovulatie-fertilitate.htm
aici ti le poti calcula;;)
mult succes>:D<
peste 9 luni sa ne anunti daca e baiat sau fata:-"
:))
:*

| eek a răspuns:

Altele raman fara sa si doreasca...chiar din greseala si tu te plangi ca nu ramai insarcinata?

| Claudiu_7827 a răspuns:

Spor

| cristina_4037 a răspuns:

Ginecologul este cel mai in masura sa iti spuna o data, un moment, o perioada. Si iti mai poate da cateva informatii necesare pentru a putea ramane insarcinata. Si daca asta este cea mai mare dorinta a ta, merita sa mergi la un ginecolog. Si plus niste analize daca te duci la ginecolog. Iti urez multa multa bafta si la cat mai multi copilasi :X:X. Abia astept sa ne dai vestea cea MARE big grin:*:*:* big hug

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da partenerul ...partenerul nimereste?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa 2 saptamini ce ai avut minstruatii... poti ramine insarcinata la 100%