| Adya20 a întrebat:

Ati riscat vreodata totul pentru cineva? Ati renuntat vreodata la familie sau prieteni pentru o persoana? V-ati schimbat vreodata pentru cineva? Credeti ca a meritat sa faceti atatea eforturi pentru acel cineva? Sunt 4 intrebari care mie nu-mi dau pace. Astept raspunsuri din partea voastra cat mai multe. puteti detalia daca vretitongue

11 răspunsuri:
| Nam a răspuns:

O fata a facut asta pentru me si am rugato sa nu mai faca din pacate s-a terminat totul prost sad

| Alisa a răspuns:

Da, am riscat pentru actualul iubit si inca mai risc multe.
La prieteni niciodata, dar la familie era cat pe ce, deoarece eram pe punctul de a pleca cu el, dar mi-am dat seama ca ar fi o mare prostie, deoarece nu trebuie sa ne ascundem daca ne iubim, ci sa le demonstram la ai mei ca ne estte bine, si ca nu voi suferi. (mama nu este de acord cu el)
De schimbat nu m-am schimbat niciodata, si nici nu cred ca o voi face, nu as putea, asta sunt eu, asta e felul meu de a fi, si chiar de as vrea, nu cred ca ar fi posibil. laughing
Pana acum a meritat, sa vedem de aici mai incolo. Daca imi voi da seama ca nu a meritat, o sa fie greseala mea, pe care in viitor nu o voi mai repeta, dar daca pana acum a fost totul bine, si tot ce am facut eu, toate sacrificiile mele pentru el se dovedesc sa nu fi fost in zadar, asa sper sa fie si de acum inainte.

Numai bine!

| Adya20 explică:

Am intrebat doar.insa eu am trecut prin asta de multe ori si inca mai trec, fac o gramada de sacrificii inutile pentru cei din jurul meu, mai ales pentru cei la care tin!happyAm riscat, am pierdut, si chiar si acum traiesc cu regretehappyde regula apa trece si pietrele raman, aud replici de genul o sa treaca si asta, faza da dar amintirea ramanehappypoti ierta dar nu poti uita, cam asa cevahappy

soothe
| soothe a răspuns:

Da
da
mmmda (nu te poate schimba nimeni, esti acelasi/aceeasi, doar cu nuante diferite),
da

| alexandru90 a răspuns:

1. Da am riscat totul pentru ea
2. Da am renuntat la familie si la prietenii pentru ea
3. Da m-am schimbat pentru ea
4. NU am meritat.
Aceste raspunsuri sunt din propriamea experienta. Nu te lasa schimbata de nimeni si nu renunta la familei si prieteni pentru ca nu merita.

| gabriela_8989 a răspuns:

Am riscat pentru cea mai buna prietena si parinti nu au fost de acord ma certam zilnik cu ei. dar pana la urma mi-au dat dreptate.

| bambollaazarya a răspuns:

M-am schimbat pentru pers iubita, am plecat de la ai mei ca sa stau cu el chiar daca parintii nu erau de acord si poate am si riscat in modul asta dragostea parintilor mei. dar dupa doi ani cu tipul cred ca a meritat toate astea pentru ca el a facut la fel pentru mine si a fost o relatie frumoasa si plina de iubire... din pacate gelosia strica totul dar nu imi pare rau de nimic.as face la fel

| ania a răspuns:

Da, am fost gata sa renunt la familie, credinta, m-am schimbat radical transformandu-mi in convingeri toate ideile unei alte persoane, din idolatrie, ajungad in pragul sinuciderii.
Nu s-a meritat. A fost un consum imens de energie sufleteasca risipita. Doar Dumnezeu merita toate sacrificiile, sa traiesti si sa mori pentru El.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, pentru BFF mea
da, la my best friend(pentru ca s-a dovedit a fi o prietena falsa)
da, dar nu foarte mult big grin
a meritat doar la intrebarea 2 si 3 (pentru ca mi-am dat seama ce prieteni am si m-am schimbat mai mult in binebig grin )

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am facut nimic din cele spuse de tine. Eu zic ca mai intai ar trebui sa gasesti un principal. Acel cineva pentru care ai face tote astea. Apoi de ai face-o? Odata ce renunti la ceva nu te mai poti intoarce. La familie sa nu renunti pentru nimic. Este o legatura prea puternica ceea ce va leaga si greu de uitat. De asemenea sa nu te schimbi pentru nimeni ca nimeni nu s-a schimbat pentru tine si nici nu o va face. La prieteni mai poti renunta... trebuie sa ii " reinoiesti ", de unii te desparti pentru totdeauna, altii nu sunt demni de prietenia ta. Sunt de parere ca nu ar trebui sa renunti la nimic. Si daca o faci gandeste bine inainte caci odata ce pierzi nu mai poti recastiga.

| kisaragi a răspuns:

Am riscat pentru prieteni mei. Parintzi mei niciodata nu mi-au agreat prietenii, si eu intotdeauna le-am luat apararea prietenilor in fazta parintzilor.
Si da, am renuntzat la persoana iubita ca sa pot sa ma axez pe invatat. Iubirea si invatatul sunt 2 elemente care nu se intalnesc. Trebuie sa renunti la una din ele.