anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Aveti gusturi mai ciudate?laughingEu adooor carnea cruda de vita, lamaia fara zahar, kiwi cu coaja, aluatul de cozonac laughing, mirosul aracetului, ojei, diluant, mirosul de vopsea. Dar urasc fumul de la batul de chibrit cand il aprinzi YAAACK! e vreun/vreo Crazy p`aci? laughing)

Răspuns Câştigător
| Ros3Blu3 a răspuns:

Daaaaa, euuubig grin deci la mirosuri st la fel ca tine dar mie imi place si mirosu de chibritdevil o sa ma p! sh pe mine in pat daca mai aprind multe bete din astealaughingla lamaie ma stramb de ma ia batzulaughing

5 răspunsuri:
| Tourniquet a răspuns:

Eu ador pestele mic crud, cartofii cruzi, aluatul de cozonac (toate prajiturile), mirosul de acetona (oja, diluant, vopsea si lemn ars.).
Urasc mirosul de fum e tigare. Bleach! Pur si simplu uneori mi se fac e rau. straight face
P. s : eu sunt crazybatting eyelashes
Pa, pa kiss

| Doddel a răspuns:

Esti 'creizi' laughing e de f. bine sa stii
imi plac toate lucrurile ciudate. mai ales lamaia aia

| MMadalina a răspuns:

Uiii. si mie imi place sa manac kiwi cu coaja, mirosul de acetona spirt, mirosul de diluant, insa nu-mi place fumul de tigara :-& si mirosul de benzina...

Mai am si eu momente de nebunie, insa in ultima vreme sunt cam deselaughing asa imi zic prietenii

| fame a răspuns:

Eu ador pestele crud, aluatu de cozonac, prezijuri, si de astea,laughing mirosul de alcool ( oje, bautura, spirt, acetona ) si motorina sau benzina laughing, Urasc mirosul de sange ( mi se face rau cand simt sange straight face) si de fum, oricare ( de tigare, chibrit sau ceva ars ) si afc urat ( da nu asa laughing, sunt nervoasa, imi vine sa distrug tot ce e in jurul meu laughing cand simt miros de ''Angel ou Demon'' sau cum ii se mai zice ''Inger si demon'' de la Givenchy Paris, sau la afl patesc si de la ''Euphoria'' de la Calvin Klein si de la Dior J'Adore, deci sunt total nebuna laughing

| marui08 a răspuns:

Oh.Si eu ador lamaia fara zahar, aluatul, mirosul de benzina, acetona, ador cartofii cruzi cateodata si sangele il beau cand ma lovesc sau ceva de genu.big grin