Eu zic sa nu crezi in vise pentru ca si eu am visat odata sange si m-am speriat ca o sa moara cineva, dar nu s-a intamplat nimic.Mama zicea sa nu fiu naiva sa cred in din astea.
Asa ca nu te mai gandi la lucruri urate si fi alaturi de mama ta!:*
Waw.Nu stiu ce sa zic.Si eu stiam acelasi lucra despre chestia asta cand iti cade dintele.Eu zic asa roaga-te la Dumnezeu si totul va fi ok, acum` sa fim seriosi.nu lua chiar totul in seama.Succes:*
Probabil ca ai dreptate cu visele, TOTUSI nu uita sa ramai optimista, nu-ti pierde cumpatul. trebuie sa fii puternica si sa ai grija de mama ta. Doamne ajuta, succes cu operatia!
Eu stiam altceva in legatura cu cazutul dintilor dar poate ma insel, stiam ca inseamna ca ai spus multe minciuni cuiva drag... oricum visele pot insela cel mai probabil a fost subconstiientul tau si al mamei tale pentru ca sunteti stresate si ingrijorate.Dar stai calma in orice caz tu trebuie sa fii curajoasa si sa-i stai alaturi (nu o sa-ti spun ca totul va fi bine pentru ca nu pot fi singura de asta dar gandeste-te ca astfel de operatii sunt frecvente si rar esuaza).In orice caz e sigur ca tu va trebui sa mergi mai departe orice s-ar intampla...
Eu nu prea cred in vise dar unori le iau inseama si am auzit si eop de chestia aia ca daca visezi ca iti cad dintii...eu zic sa ai incredere in tine si sa te rogi pentru mama ta pentru ca nici un vis nu il invinge pe DUMNEZEU.Deci MULT SUCCES!