| pintexim a întrebat:

Buna acum o luna unchiul meu a vrut sa merg cu el la piscina bine si cu matusa si verisoara mea....in fine iar eu fix in ziua acea imi venise menstruatia si deoarece nu am fost niciodat la piscina mi-am dorit foarte mult incat mi-a venit sa plang aproape iar mama mea vazand ca sunt atat de suparata mi-a zis ca pot purta OB-uri cat timp stau in apa am purtat a trecut o luna de atunci pana cand mi-a zis o fata ca nu trebuie sa porti pana in 18 ani OB-uri, si eu stiam asta dar m-am gandit ca daca mi-a zis mami inseamna ca este in regula....deci este posibil sa nu mai fiu virgina sau fata acea nu avea ce sa faca? de atunci nu am mai purtat, eu am 12 ani

Răspuns Câştigător
| Anduuu a răspuns:

Draga mea, o fata este virgina daca nu a avut contact sexual cu un barbat! Asta inseamna virginitate...Cat despre faptul de care te temi tu..de ruperea himenului, nu se poate spune exact! Oricum, tu esti virgina chiar daca ai purtat acel OB!

2 răspunsuri:
| alabalaportocalaaaaa a răspuns:

Verifica singura, noi nu avem cum sa stim...Sunt multe pareri, PRO si CONTRA la Ob-uri la virgine, eu una nu port asa ceva, prefer sa nu ma mai duc, mama nu ma lasa oricum.

| pintexim explică (pentru alabalaportocalaaaaa):

Si cum as-i putea sa verific