| fridda a întrebat:

Buna ajutati-ma sip e mine cu un sfat.Eu si prieten a mea iubim acelasi baiat, insa ea nici habar n uare ca il iuubesc in taina. Mi-am pus o cinditie sa nu stau in calea prietenilor, si orisice baiat care imi place, nu pot avea relatii cu el dac e ceva legat si de prietena. Ce sa fac? Poate a venit timpul sa ma schimb si eu.

3 răspunsuri:
| liveincolors a răspuns:

Eu zic ca nu merita sa fii cu el. Ai zis ca prietena ta nici macar nu stie ca il iubesti si tu. Iti dai seama cat ar duru-o? Baieti tot o sa fie, dar prietenii adevarati nu se gasesc prea des.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga irene eu te intelel dar la mine a fost mai greu pentru ca mie imi place de cineva si sora vorbeste cu el si mie imi e frica sa nu o placa pe ea si pe mine nu.Deci stai linistita incearca sa vorbesti cu el nu cu prietena ta si spune-i ca il placi dar ca nu vrei sa intervii intre el si prietena ta. Sper sa iti fie de folos acest sfat pentru ca la mine a functionat.

| fridda explică:

Zic ca e prietena dar nu de aia care sa ieshim impreuna sa ne spuunem secrete.Si in plus ea nu il iubeste doar pe el. Are mai multi in lista.