Esti copil, ca daca ai 13 ani! Poti merge cu colindul, dar de la tine se asteapta o colinda spusa de la cap la coada!
Am fost pana in clasa a8a cu colindatul. este chiar distractiv... m-as mai duce si acum, dar sunt prea mare
Eu zic sa te duci la colindat, chiar cred ca 14 ani e o varsta potrivita:X. Eu am 15 si ma rog de prieteni mai mici ca mine sa mergem sa colindam
Sunt altii care si la 15-16 ani se duc cu colindul, si tie la 13 iti e rusine? Du-te cat inca mai esti mica.
Pai daca iti place sa te duci la colindat, du-te! ehhh cum o sa arati?
Bn depinde la ce ora incepeti voi colindatu! Nu`ti fa griji, ca sunt altii si mai mari ca tine care se duc cu colindu
D exemplu eu am fost si anul trecut la colindat si eram clsa a8a, ba chiar au fost si elevi de liceu la colindat
Daca vrei sa te distrezi colindand si iti place eu nu vad dc nu te`ai duce la colindat~!
pa, pa
Poti sa mergi linnistita
eu am fost in a 7 a
si ma duc sin a 8 a
macar ma strang si eu niste bani
mooama da ce mare esti
mai mare ca tine si ma duc cu colindul
Felicitari cea mai amuzanta intrebare pe care am vazut-o pe ziua de azi
Buna!
Si eu implinesc 14 ani. Dar tot ma duc cu colinda. Ultimul an. Parerea mea este ca, e ok daca te mai duci si acum. Ultimul an!
Pa, pa.
Sa stii ca nu esti prea mare pentru colindat.Crezi ca numai copii intre 7 si 10 ani merg? Poi atunci te inseli complet.nu stiu daca ai observat dar atunci cand iti bat colindatorii la usa ce fel de fete vezi? Iti spun sigur ca nu sunt fete de copilasi.Sunt fete de liceeni.Deci daca iti place sa colinzi colinda.Plus ca ai castiga si niste bani.
A merge cu colinda este o traditzie...nu are de ce sa iti fie rusine sa mergi cu colinda...insa ca sa fii mai linistita ai putea merge cu colinda cu cei mari
succes:*
pregatesteti vocea
Deci eu am doar 14 ani, ma duc la colindat, dar nu pentru bani sau pentru nu stiu ce, merg pentru distractie, mergem un grup de 20-23 de persoane, nu e o rusine, dar incearca sa mergi in grup, nu vei castiga o avere, dar ziua aia va fi memorabila
Te crezi prea matura sau prea mica? oricum e naspa ca te crezi mare in clasa a 7 sora mea a colindat pana la 17 ani deci... eu tot cred ca ai glumit
Am aceeasi varsta cu tine. Eu as vrea sa mai merg la colindat, dar fetele de la mine din sat sunt prea fitoase la varsta asta. Si am chiar o prietena de 10 ani care e la fel de fitoasa. nu mai inteleg copii astia.
Si eu am 14 ani si merg cu colinda...nu conteaza varsta, pentru. ca noi vestim nasterea Lui Iisus Hristos.
Eu am mers si in a9-a. Altii merg si la 17-18 ani.
Eu zic sa te duci ca esti mica
Bafta