Pentru a le atenua, aplica pe ochi comprese cu infuzie de albastrele, cu ceai de musetel sau pliculete de ceai negru sau verde.
Pentru a le ascunde, foloseste un anticearcan de calitate.
Aplica pe ochii castravete sau daca nu ai castravete la indemana, poti folosi si cartofi.![]()
Tot impotriva cearcanelor mai poti folosi pliculete reci de ceai de musetel ![]()
Succes!
Aplica niste gheata
, castraveti. Poti sa-ti cumperi si un anticearcan, un corector
.
Daca sunt ereditare nu ai ce sa faci.Decat sa le maschezi cat de cat. Aveti destule produse pe piata pentru asa ceva.
Si eu am aceeasi problema...asta e... daca le avem de la mama natura le avem...eu folosesc fond de ten dar tot se vad...
Am si eu aceeasi problema ca tine.
daca ai bani si`ti permiti, poti face o operatie, asemanatoare cu botoxul, iti injecteaza ceva in zona unde ai cearcane, si asa scapi de ele. dar nu e ceea ce vrei.
cearcanele ereditare nu se trateaza cu nimic, nu dispar, de aceea sunt ereditare. asa ca, daca cearcanele sunt marite din cauza oboselii, tratamentul cu castraveti si cartofi merge, iar cearcanele dispar pana la punctul la care ele ajung cum le ai de obicei.
e suparator, stiu, dar in afara de anticearcane, corectoare, fonduri de ten si operatie, nu prea poti scapa.
poate doar printr`un machiaj care nu include roz, mov, albastru, rosu, ci mai mult culori neutre, galben.
te pup
Am si eu o intrebare. Intai trebuie sa spun ca petrec aproape 10 ore pe zi la calculator. si am cearcane. nu pot sa spun ca nu dorm. ma culc pe la ora 2 noaptea si ma trezesc la 11-12:00 ziua. Deci cred ca dorm destul de mult. Parintii imi spun ca ma culc prea tarziu si stau mult in fata calculatorului, deci asta este cauza aparitii cearcanelor, este adevarat? Daca e, o sa incerc sa renunt la calculator o vreme, sau cel putin sa stau mai putin. sau sa incerc sa dorm mai devreme?
XComprese cu infuzie de musetel"pliculete",se pune doua pliculete la 200 ml apa clocotita,se acopera vasul,se lasa 15 minute,apoi se inmoaie cateva comprese sterile si se aplica pe zonele afectate"foarte bune pentru cearcane"testate de mine![]()