WTF? vad bine?
Ai zis dupa 2 luni de relatzie faci sex? la 16 ani? prietena ta a facut?
Doamne unde ajunge lumea asta?
1.Inainte de varsta de 17 ani jumatate este periculos deoarece corpul nu e dezvoltat.Reactiile nu se vad acum.
ci dupa ani.
2. 2 luni? e enorm de putin. Dupa 2 ani mai zic si eu.hai 1. dar 2 luni?
3.Va lasati prea repede.![]()
Cum scapi?
Dupa 18ani nu o sa mai ai acea frica de "durere"
Daca prietena ta e cam fraiera nu fi si tu.
whatever. e viata ta
De acord cu NoNNamE... ce dracu e cu graba asta, oamenilor? Nu aveţi ani şi ani în faţă? După 2 luni de relaţie să faci ceva ce îţi va rămâne cu siguranţă în minte toată viaţa? mai bine nu. E doar părerea mea, iar dacă prietenul tău nu acceptă îl poţi lăsa, nu eşti jucăria lui sexuală. The choice is yours!
Trecand peste faptul ca nu faci sex cu cineva cu care esti doar de 2 luni de zile, nu cred ca e simplu sa scapi de frica, si frica o sa ai si in momentul ala. Important e sa fie o relatie stabila, cu o persoana de incredere. Daca el va fi atent, nu te va mai durea asa tare. Nu a murit nimeni de la dezvirginare, din cate cunosc eu. E importanta increderea. Totusi, eu zic sa mai astepti, oricata iubire extraordinara ai simti pentru el, mai asteapta 1 an, ca nu mori. Asa o sa ii testezi si rabdarea si o sa vezi si adevaratele lui intentii
Nu fa acest pas, pentur ca frica asta a ta vine din cauza ca nu esti pregatita.Eu zic sa nu faci nimic pentru ca vei regreta mai tarziu. Daca el te va ameninta ca te paraseste daca nu o faci, e clar... el nu te iubeste ci vrea doar sex de la tine asa ca nu fii proata si NU te culca cu el! Dar daca totusi o faci, protejati-va!
Draga mea ai doar 16 ani si o relatie de doar 2 luni cu un baiat. Eu am tot 16 ani si o relatie de 1 an cu un baiat si nu am de gand sa o fac in urmatorii 2 ani.Acum fiecare face ce doreste cu corpul sau. Cand vei fi pregatita atat fizic cat si emotional va veni de la sine fara nici o frica. Te pup
Hey buzz ai baut ceva? pe bune esti de doar 2 luni cu el.nu il cunosti
parintii tai stiu ca esti cu el? ca sa o faci cu el trebuie' sa ai incredere in el si nu poti sa capeti incredere dupa doar 2 luni. Daca tot vrei sa te grabesti sa o faci mai asteapta ink 8 luni poate chiar mai mult si el daca te iubeste te asteapta
bafta
Trebuie sa ai incredere in el si daca te iubeste va face in asa fel incat se te simti iubita... dar cred ca nu esti pregatita inca ai doar 16 ani, ai tot timpul inainte sa faci dragoste.Mai asteapta si cand o sa fie pregatita o sa fie bine...Ai grija de tine draga
Nu inteleg ce e cu reactiile astea. Daca ea vrea sa o faca, o sa o faca oricum si ar trebui sa-i dati un sfat. TOTUSI, cei de mai sus au dreptate. E cam devreme dupa 2 luni si daca iti este frica, nu esti pregatita. Iti spun din proprie experienta. Cat despre durere... eu n-am simtit nimic chiar daca nu a fost cu cineva pe care il iubeam si nici nu a existat vreun preludiu etc...
Daca nu esti pregatita pentru un astfel d act ["cu finalizare"] nu te forta toate la timpul lor
Oke. urmeaza sfatul meu, ti-e frica sa o faci da? Bun gandeste-te ca odata si odata se va intampla. daca nu o faci acum cu persoana iubita cine stie cand o faci si cu ce mitocan de om. depinde si de el durerea asta. spune-i situatia el te va ajuta
. Mult noroc si stai linistita daca toate fetele din lume au trecut prin asta poti si tu >
Daca esti pregatita fa-o daca nu mai asteapta...
daca prietenul tau te iubeste, va intelege daca nu... fai vant
Dar totusi daca vrei sa scapi de aceasta frica, gandeste-te ca nu mai voi sunteti pe pamant!
Buna! la 16 ani si cu un baiat cu care esti doar de 2 luni inteleg de ce ti-e frica.ar trebui sa ai mai multa rabdare.toate la timpul lor!![]()
Dar faci ce vrei.asta e doar un sfat!