| Glorygloria a întrebat:

Bună, am 16 și vreau să o conving pe mama să ne mută înapoi în România.
Problema e că de câte ori încerc să vorbesc cu ea nu vrea să mă asculte.
Încerc să-i spun că aici nu mă simt bine, că iar devin în depresie că și acum un an.
Mă puteți ajuta să o conving?

6 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aici unde? Ea poate spera la un viitor mai bun in afara, de fapt cine nu pleaca din cauza asta. Nu ma surprinde ca nu vrea sa auda de Romania. Chiar daca doar pentru un timp limitat. Nu cred ca ai cum sa ii schimbi parerea.

| Glorygloria explică (pentru anonim_4396):

In Germania.
Chestia e ca, stau inchisa in casa, si cand ies afara, ies degeaba, iar mama sta la fel de inchisa in casa, stiu ca nici ei nu-i place aici, dar o face mai mult pentru bani.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Glorygloria):

Nu am cum sa te ajut. Daca a venit pentru bani e clar ca o sa stea pana isi atinge scoul. Ce stiu eu, bani pentru casa sau altceva.

| nhhv a răspuns:

De ce depresie? Dacă nu o poți convinge, nu ai ce să faci, doar să aștepți până la 18 și alegi atunci ce vrei să faci în viață. Încearcă să-i spui de problemele pe care le ai, poate va înțelege. De ce nu mai vrei să stai unde ești?

| Glorygloria explică (pentru nhhv):

Locuiesc in Germania de aproximativ un an, si am fost in depresie 3 luni, cu greu am iesit, de abia cand am inceput scoala.
Si nu-mi place aici, gen nu ma pot abdata nici cum.

| nhhv a răspuns (pentru Glorygloria):

Spune-i de chestiile astea. În România nu prea poți avea un trai bun și poate că se gândește și la asta. Vorbește cu ea sau cum am mai spus, așteaptă până la 18.