| bianka_8563 a întrebat:

Am ajuns intr-o stare super proasta.
Nici nu mai stiu in cine sa am incredere.
Aveam un "prieten foarte bun" care dupe ce ne-am certat si-a dat arama pe fata.Tot ce-am vb. cat am fost prieteni le-a spus la colegii mei(chiar si lucruri care nu le mai spuneam la nimeni)sadspunand si ca se saturase de mine ca il plictiseam si il enervam. Majotitatea fetelor au ceva cu mine.
Nu pot avea o prietena pentru. ca toate ma fac tarfa si alte chestii ca le fur barbatul sau astea.
Dejii nu am nici o treaba multe ma ameninta ca sa vezi ce-mi face.
Nu mai stiu ce sa fac sunt intr-o situatie disperata.
Nu inteleg de ce toti oamenii ma vad ca pe o intrusa, panarama un nimeni?
Poate ca arat ok dar sunt alte fete care arata la fel de bine poate chiar si mai si.
Ele cum nu au ajuns in postura mea?crying ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| DiamanteleSeSparg a răspuns:

Nu mai pune toate bazaiturile astea la suflet, lasa-i pe astia sa latre. e o vorba cine are dusmani e o persoana importanta si apreciata. fara invidia lor inseamna ca tu esti ceva nesemnificativ.Nu le mai lua pe fetele alea in seama.sunt invidioase pe tine ca arati bine si prietenul asta sa te pupe undeva ca alta nu ii va mai oferi atata dragoste cat i-ai aratat tu.Baieti sunt destui, n-are rost sa suferi tuwinkingTu sa tii mereu capul sus si sa fi mandra de ceea ce estihappy

1 răspuns:
| 112calvar a răspuns:

Asa. sa stii ca daca te fac in toate felurile si te barfesc inseamna ca sunt invidioase si geloase. Deci nu le baga in seama, iar prietenul tau nu te merita si... Punct!winking bafta eu sper sa. ti refaci viata si de acum in colo sa nu mai spui atatea secrete persoanei iubite