| TeManancCuNutella a întrebat:

Buna!
Am alta problema x_X.
Cel mai bun prieten al meu este suparat pe mine, deoarece eu cu cea mai buna prietena de amea, am bagat un nou membru in gasca, (un baiat), care cel mai bun prieten al meu il cunoaste.
Eu faceam poze cu noi, cu numele noastre...Si aseara mi-a spus sa nu ai fac nici o poza cu numele lui, sau cu o poza de alui, si l-am intrebat de ce. Si mi-a spus ca l-am bagat pe prostalanu ala in gasca, si ca cu el sa nu mai fac nici o poza. straight face
Cum pot sa fac sa ma impac cu el, dar fara sa il dau pe membrul nou afara din gasca? Deoarece, mie imi cam place de membrul nou, si si lui ii place de mine. >:"

Răspuns Câştigător
| JustDeedee a răspuns:

Are dreptate Danielita, sunt de aceeasi parere. Probabil prietenului tau cel mai bun ii place de tine si ai ajuns sa-l faci... cam gelos laughing, gelos rau. Spui ca tie iti place de baiatul nou si lui de tine, dar pentru prietenul tau cel mai bun ce simti? Nu uita, cred ca, il cunosti de mai mult timp pe prietenul tau cel mai bun si cam stii ce-i taie capu'.
Sa nu o mai lungesc... Felicitari te plac 2 baieti! laughing

3 răspunsuri:
| TeManancCuNutella explică:

Danielita, m-am gandit la asta, dar eu cu el, find asa buni prieteni, avem o reputatie ca cica suntem veri, cred ca de al3ilaea...sau asa ceva, si cum sa stau cu un var? Mie mi-a placut de el, dar a trecut, pentru ca lui nu i-a placut de mine straight face

| TeManancCuNutella explică:

Thanks laughing

| Danielita a răspuns:

Dar te gandesti ca poate prietenului tau cel mai bun ii place de tine? eu una nu imi explic faptul ca s-a suparat ca ai bagat un nou membru in gasca decat daca ii place de tine funda?