anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am aproape 12 ani adica implinesc 12 luna viitoare si nu stiu ce sa fac adica am o prietena care fumeaza e mai mica decat mine cu un an si tot imi spune daca vreau si eu dar eu ii raspuns ca nu dar as vrea dar nu stiu ce sa fac mi-ati pudea un sfat ce sa fac?big grinpls!

39 răspunsuri:
| dragalasa a răspuns:

Ms de sfaturi

| Stappj a răspuns:

Nu se merita sa faci ceva doar fiindca celalat face.Eu zic astepti sa mai cresti un pic si atunci cand vei fii sigura ca poti lua deciziile de una singura (fara a-i intreba pe altii )sa faci ceea ce crezi tu. Cu toate acestea te sfatuiesc sa-i spui NU acelei fete. Ai grija de tine si de sanatatea ta!:*

| NicolaeCotet a răspuns:

Eu zic so no faci pentru ca fumatul e moarte si daca ii esti prietena adevarata convingeo si pe ea sa nu fumeze si daca nu las-o sa moara

| kaBooMx a răspuns:

Nu! Nu fuma, iti strici viata!

| Lorena55 a răspuns:

Esti prea mica sa te apuci de fumat.Asa ca refuzo in continuare.Nici in ruptul capului sa nu accepti.

| LoveSelena a răspuns:

Eu spun sa nu te apuci de fumat.Las-o pe ea.Cheltui bani degeaba si iti distrugi viata. Daca incerci deviiobsedata de ele si dupa aia nu vei mai putea sa te lasi de ele.

| VampyDilY a răspuns:

Spune NU! daca vei raspunde da dupa o sa incepi sa te droghezi si sa faco alte tampenii. dar sa revin la subiect :E IN JOC SANATATEA TA

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna
In primul rand eu te sfatuiesc prieteneste sa nu te apuci de fumat la o varsta atat de frageda deoarece odata ce te apuci de fumat devii dependenta si iti va fi aproape imposibil sa renunti la fumat dupa aceea in plus nu te ajuta la absolut nimic faptul ca fumezi doar iti scurteaza viata.
In al doilea rand tutunul pe care il contin tigarile este drog.
Gandeste-te la sanatatea ta.
Sper ca imi vei urma sfatul.
Pa pa!

| BomboanaCuCaramell a răspuns:

La mai putin de 12 ani sa fumezi? OMFG straight face la varsta lor ma uitam la desene si astia ies la un joint in fata blocului rolling on the floor nu te apuca de fumat stai calm