| epurel a întrebat:

Bună, am deja 16 ani şi nu mi-a venit menstruaţia sad ce fel de ciudăţenie a nuturii sunt. E normal? oare sunt însărcinat? Menţionez că sunt băiat.

13 răspunsuri:
| Miza a răspuns:

Bună! Păi eşti o ciudăţenie mare a naturii! Toţi cei evedaţi de la nebuni sunt o ciudăţenie a naturii. Păi în zilele de azi nu e nimic in neregulă să fii cu defecţiuni mintale. e foarte okei, nu-ţi fă probleme big grin. Şi e posibil să fi însărcinat. Oare tu eşti ăla de la TV care a fost violat?laughing. Deci da, dacă ai fost violat sau ai făcut-o de bună voi, da, eşti însărcinat! Baftă. să-mi spui ce o sa fie! kiss

| mona a răspuns:

Esti foarte glumet! nu cred ca ti-ai dori sa ai menstruatie

| TheDifference a răspuns:

Ce dracu laughingrolling on the floor)rolling on the floor ba tu esti prost?

| PufarinăPink a răspuns:

Baieti nu au menstruatie! Doar fetele.

| Kaℓi a răspuns:

Uff, sper sa-ti vina in curand! big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://i1.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/290/698/c3e.jpg

Adică, frate, nu trebuie să-ţi faci griji, că vine ea, doar că îi place să se lase aşteptată.

| Annekie67 a răspuns:

Mai epurel. ori esti prost ori te faci? cum sa-ti vina menstruatia? doar fetelor le vine. si cu sa fi insarcinat ma? laughing))))

| epurel explică:

Vreau şi eu menstruaţie crying am citit că dacă o mânânci îţi dispar coşurile.

| Sase a răspuns:

Man, intrebarea asta, exact asa formulata, a mai fost pusa pe TPU. Nu mai e amuzant.
Totusi, daca vrei neaparat sa scapi de cosuri, mai cere din cand in cand cate un pahar de la mama ta. Doar te-a alaptat... de ce n-ar face si gestul asta frumos pentru tine?

| val31989 a răspuns:

Mmmm baietii nu au menstruatie doar fetelebig grinbig grin

| DubstepQueen a răspuns:

Numai fetele au menstruatie.
Si crede-ma! Nu vrei sa ai.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Esti prost? Ai 16 ani si nu stii ca baietii n-au menstruatie?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si cum mama dracu sa fi insarcinat? Nu esti fata!