| Bby2000 a întrebat:

Buna, am nevoie de ajutorul vostru am 17 ani și sunt in prima luna de sarcina ce ziceți sa fac?!

8 răspunsuri:
| Bondarel99 a răspuns:

Pai acum ar trebui sa deci responsabila.
In primul rând, sa fii cu analizele la zi, sa mergi la doctor sa monitorizeze sarcina.
Apoi sa te gândești ce vei face cu școala, te poți duce și pana mai spre sfârșitul sarcinii și apoi după naștere, dar dacă îți e greu poți întrerupe 1 an sau sa continui la seral dacă vrei doar sa termini, sa îți iei diploma și atât.
Apoi stabilește cu tatăl copilului și cu părinții tai cum veți face, trebuie sa pregătiți toate cele pentru copil.

Un copil e un lucru bun, la vârsta asta frageda o sa îți fie puțin greu dar un copil nu o sa te împiedice sa faci tot ce vrei sa faci in continuare in viața.

| Ara997 a răspuns:

Acu' "ne"intrebi?
ai sanse sa-ti faci o familie, adica ai cu cine?
estieleva, invetzi, ce clasa.da mai multe detalii.

| Xdreaper21 a răspuns:

Avort
Sau
Vei da bacu pe plansete nu vei avea bani ca sa iti faci nunta ca astfel ala nu va contribui si na singura cu un copil
Recomand sa il pastrezi si cand nu vei mai suporta ca ala nu se implica il lasi la el si gata sa til aduca cat vrea tu nu il mai bagi in seama
Sa intelegi eu nu incurajez avortu

| cyupaku a răspuns:

Nimic,pastreaza copilul deoarece mai tarziu o sa-ti para rau

| Chernobyl a răspuns:

Nu trebuia la varsta asta dar in fine.De avortat nici sa nu te gandesti deoarece este si el un suflet.Ce sa-ti trebuie sa ai grija de el ca si-e ti mila sa-l avortezsi s-au sa-l da-i la casa de copii.

| Xdreaper21 a răspuns (pentru Chernobyl):

De fapt inca nu are suflet in a 4a luna dobandeste suflet si corp de asta dupa a 4a luna nu mai poti avorta

| Chernobyl a răspuns (pentru Xdreaper21):

Da asa vine vorba ca are suflet adica e pacat sa-l avortezi.

| Xdreaper21 a răspuns (pentru Chernobyl):

Exact
Ar putea sa il dea pe ala in judecata
Castiga copilul se duce la el daca a luat bacu si din cauza ca e major si asa il nenoroceste pe viata