anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!
Am o asa zisa ``prietena``, care pur si simplu se leaga toata ziua de mine, de cum ma imbrac, cum ma port si alte chestii.Nu vreau sa ma iau de ea pentru ca nu imi sta in caracter sa ma iau la cearta cu lumea, dar pur si simplu nu o mai suport.Cand imi e ziua mai draga apare ea in peisaj cu fitele ei de doi bani si strica totul.De ex azi mi-a zis ca sunt urata x-(, ea pur si simplu nu se uita la ea sa vada cum arata si pe urma sa comenteze. uneori am impresia, ca face asa doar pentru a fi in centrul atentiei, si a parea mare si tare.chiar m-a deranjat comenatariul pe care l-a facut.
voi daca ati fi in locul meu ce ati face?

12 răspunsuri:
| Jessica a răspuns:

Buna. Si eu sunt in aceeasi situatiechatterbox, doar ca eu am doua asa zise "prietene", dar bine ca scap de ele din toamna. Iti spun sa le ignori sau sa le platesti cu aceeasi moneda ori sa le faci o farsa.

| ioana996 a răspuns:

Eu nu as baga-o sincer in seama. Urasc persoanele de genul ei care se considera superioare tuturor si nu isi dau importanta decat persoanei lor...asa evita-o fara probleme gandindu-ma ca nu ar trebui sa ma cobor la nivelul ei de intelepciune(gandeste-te ca are nivelul foarte scazand comportandu-se astfel).in orice caz tu poti alege o bagai in seama si "ii dai apa la moara" ori o eciti si se termina tot circul(ea nu te va mai deranja daca o vei evita pentru ca se va gandi ca nu o bagi in seama si nu vede rostul).Si daca vreodata ti se adreseaza cu anumite cuvinte indecente ii poti spune dirigintei/lui.eu asa as face! te pup si sper ca am ajutat:*

| Ana94 a răspuns:

Probabil ca-i invidioasa pe tine, asa ca incearca s-o ignori oh go on Oamenii astia care-si pierd timpul comentand despre cum se imbraca sau arata o persoana sunt invidiosi pe persoana respectiva si nu se simt ei bine si importanti daca nu rad de persoana aceea rolling eyes Crede-ma ca fata asta continua sa rada de tine pentru ca ea vede ca te enerveaza comentariile ei si ea asta vrea,sa te vada framantandu-te.Ia n-o mai baga tu in seama ca daca vede ca nu te deranjeaza cometariile ei si ca vorbeste mai mult singura, se va plictisi sa se mai ia de tine, deci trateaz-o cu indiferenta kiss
Crede-ma ca si eu am avut o experienta asemanatoare cu o colega in scoala generala.Imi comenta mie ca-s urata,ca ma imbrac urat,ca nu s-ar uita niciun baiat la mine, ca ma cearta bunica daca intarzii acasa etc. chatterbox Dar nu se uita la ea ca era plinuta si urata si toti faceau misto de ea, asa ca n-am mai bagat-o in seama si s-a mai potolit.In liceu acum am scapat de ea si mi-e mult mai bine big grin Deci n-o mai baga in seama pe colega ta ca pana la urma nimeni nu-i perfect si fiecare are dreptul sa se imbrace si sa se aranjeze asa cum vrea.Bafta kiss

| emillie a răspuns:

Si eu am avut faze de genul cu o fata,doar la mine chiar se credea prietena mea, sau chiar o credeam cel putin, doar vorbeam ce vorbeam sau ieseam afara si zicea ceva super-nasol de-mi strica toata ziua. Ce trebuie sa faci? Doar sa i-o intorci cu cateva lucruri si dupa pa si pussi. Nu de alta dar nu merita atentia ta.

| Cåpåċεl a răspuns:

Eu as face ca JessicaRabbit adica...[As face scandal].devilSi daca se mai lega de mine poate ii dadeam sh cateva palme.
In fine...asa as fii facut eu dar poate tu trebuie sa procedezi mai corect ca mine.winking

| ZUzulikii a răspuns:

Pai...as evita.o si as intreba.o:auzi da ti.am cerut eu parerea cumva?:

| redruM a răspuns:

Eu as injura-o...sincer

| aandreea98 a răspuns:

Incearca sa o ignori. Sunt multe persoane de genul acesta, care vad numai gunoiul altuia. Daca chiar, nu mai poti rezista, zii cu frumosul " Uite stii, daca ti-ai propus sa ma enervezi, nu ai reusit, si de alta data ia-ti replicile la tine ". E mai bine asa. Daca ea da dovada de prostie, nu fa si tu la fel, fii cu capul pe umeri. Cu tacerea ii frigi pielea! happy

| BiaLoredana a răspuns:

Ias spune in felul urmator `domnisoara eu nu mai am ce sa vorbesc cu tine pana nu incetezi cu fitele si figurile pe care le faci tu nu mai existi pentru mine cand o sa incepi sa imi faci si complimente ne luam la revedere`
la mine a functionat

| BeiiByiLuvYouu a răspuns:

Sincer eu as inceta sa mai vorbesc cu ea si nu as mai baga`o in seama.incearca pur si simplu sa o ignori pentru ca ea va vedea ca nu o bagi in seama si va inceta in curand.App: si eu am o asa ''prietenahee hee''

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

As face scandal laughing. Si probabil niste scene urate de care se va vorbi cateva luni oh go on... Bine acum nu am spus ca asta e cea mai buna solutie, am spus ce as face eu sad

| Day_2792 a răspuns:

Pur şi simplu nu trebuie să o bagi în seamă. Persoanele ca ea trebuie puse la respect. Nu-i mai acorda atenţie, şi vei vedea că se va plictisi şi-şi va căuta altă victimă (aşa fac majoritatea). Şi totuşi, dacă tot nu îţi dă pace, pune-o cu botul cu pe labe. Răspunde-i scurt şi la obiect. Ceva gen. "da, mersi. te oftici?" sau "uite cine vorbeşte". Crede-mă că adevărul doare.
Nu trebuie să-i arăţi că te deranjează ceea ce spune, pentru că astfel ea va continua să-ţi facă aşa, tocmai pentru a te enerva.
Succes! Şi nu mai băga în seama toate bazaconiile gurilor rele. E cel mai bine pentru sănătatea ta.;]