| Marioraul36 a întrebat:

Buna, am o chestie si vreau sa va intreb daca sunteti de acord.
Acum cateva zile mi-a venit ideea ca cineva nu este de nivelul meu pentru ca eu ma gandesc ca eu sunt mai popular si pers x nu este.
Dar dupa am stat si m-am gandit ca nivelul unei persoane nu il arata cat este de popular ci nivelul se arata prin cum este persoana, cum se imbraca, cum este ea pe interior, cum se comporta in societate etc.
Cunosc persoane care sunt populare dar ca nivel sunt foarte jos sunt nespalati, glume de clasa 1, haine luate la mana a 3 si mi-am dat seama ca nivelul arata cum esti ca persoana tu si etc nu dupa cata lume cunosti.

3 răspunsuri:
| Donsavas a răspuns:

Prietenii nu ti alegi după frumusețe, bogăție sau inteligenta. Prietenii ti alegi daca te simti bine in prezenta lor.

| AlexandraAlexandra19023 a răspuns:

Iti spun asta din perspectiva unei persoane considerata "antisociala" din simplul fapt ca imi aleg cu grija persoanele cu care stau. Nu are relevanta popularitatea, ca vine cu toale de la gucci sau ca are iphone ultima generatie. alege-ti prietenii dupa modul in care gandesc si dupa modul in care se comporta. trebuie sa va intelegeti si sa va ajutati ca sa evoluati ca persoane. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa te comporti ok si cu restul oamenilor din jurul tau.

| Andreeush a răspuns:

Dacă îți alegi prietenii după felul în care se îmbrăcată și cât de populari sunt nu e ok.