| simonionel a întrebat:

am o intrebare sunt baiat am 12 ani, si nu stiu de ce soramea mai mare de 17 ani imi tot zice sa iau colanti pe mine seara si ziua uneori prin casa, de multe ori se cearta cu mine pana ce ii iau pe mine. nu inteleg de ce.

5 răspunsuri:
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Poate s-a săturat să te vadă... gol! big grin

Serios, ești destul de mare încât să iei deciziile singur, în ceea ce privește ținuta. Poartă ceva în care să te simți bine, lejer, confortabil. Mai ales în casa ta!
Nu știu de unde îi vin ideile sorei tale... Probabil îi plac balerinii, și vrea să te vadă cu îmbrăcăminte mulatăhee hee

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Probabil obisnuiesti sa stai in chiloti... Daca ai purta pantaloni sau pijama, ar fi nefiresc sa te oblige sa iei colantii, nu?

| Carmen100 a răspuns:

Si tu de ce trebuie sa asculti de ea cand vine vorba de asa o prostie? Poarta ce vrei tu, cu ce te simti bine, nu e ca si cum ti'ar zice sa vii acasa devreme, adica ceva care sa arate ca are grija de tine. E o prostie ce te roaga ea. Ia'o la o discutie, vorbiti despre asta si poate se rezolva happy

| Aaxell a răspuns:

Buna. Intrebarea asta nu are raspuns. Imi pare rau dar sora ta este adolescenta si adolescentii sunt foarte ciudati si de neinteles. Nu incerca sa o intrebi pentru ca nici ea nu va stii sa iti raspunda. Incearca sa te intelegi cu ea, colantii sunt destul de comozi si cred ca e in regula ca te pune sa ii porti doar noapte si uneori ziua prin casa, pentru ca afara sigur nu ai vrea sa iesi asa.

| BomBonicaThaa2000 a răspuns:

Serios?!? laughing))) Poate vrea sa faca misto de tine. laughing)))) chiar asa ai ajuns...