anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o problema, intotdeauna dupa ce mama vine de la sedinta cu parintii de la scoala trebuie iar sa ma doara capul, sa-mi fie rau, deoarece permanent diriginta cere bani, ba pentru reparatie, ba petru banci, geamurii noi, calorifere, becuri, curatenie, fondatie, carti, ziua profesorului.....si se aduna pe an o multime de bani, parintii mei insa nu vor sa dea atitea bani, pentru ca diriginta mea este foarte lacoma si majoritatea banilor si-i ia ei. De pe o parte sunt si eu de acord cu parintii mei, deoarece ea isi hraneste copii cu mancare de pe banii nostri, traieste in-tro casa imensa, are masina... Citiva parinti ai colegilor de clasa sunt absolut de acord, si dirigintei ii place treaba asta, insa eu m-am saturat, pentru ca invat cel mai bine din clasa si mama spune ca ma trimite la scoala sa invat nu sa dau bani. Si inca o intrebare e daca eu ma dum peste 1 an la alta scoala, mie cine-mi intoarce banii care i-am bagat timp de 5 ani, din a 4 pina in a noua, iar acum sunt a 7-a. Daa, ea iubeste luxul si banii, pentru ca ea va ramine in clasa asta si va avea alte clase pina la pensie, dar noi ne ducem, toate astea ii ramin ei. Si poate sa te jeneze de fata celorlalti prin diverse situatii daca nu ia convenit ceva, sau ma tem sa nu-mi mai miscoreze nota, sau sa ma ia inainte de alta fata.Imi pare rau.chiar imi pare rau.Simteam nevoia sa impartasesc cu cineva, merci ca ati citit istoria mea banala.Ideii, cum sa scap de toata chinuiala asta? de toata durerea asta de cap?

Răspuns Câştigător
| Andra2798 a răspuns:

Pentru durerea de cap iti sugerez Algocalminsigh Iar pentru situatia asta - nu se poate! Vorbeste cu colegii si cu parintii colegilor, mai ales cu parintii tai, si fi tu cea care ia initiativa! Spune-i in fata dirigintei - ai sa vezi cum o sa se roseasca si in loc sa te simti tu rau se va simti ea! Nu fi rautacioasa, dar spune situatia asta pe fata- nu-ti fie frica nici de note, atata timp cat tu ai constiinta impacata ca inveti bine si daca ai un bagaj de cunostinte in spate! Nu iti fie frica! Curaj! Sper ca te-am putut ajuta!

2 răspunsuri:
| ALSI a răspuns:

Poate vorbesc cativa parinti cu directorul scolii in legatura cu aceasta problema.

| mapispetine a răspuns:

Ma pis pe ea de profa diareica
bv tie