Cazul descris de tine mi se pare a fii a unui baiat care se joaca de plictiseala cu tine, pana apare fata dorita si dispare cu ea.
Pai și de ce nu se joaca cu alta care poate îl și baga in seama eu asta nu înțeleg
Pentru ca stie ca te irita si asta il intarita pe el mai mult, esti o prada usoara, cu care se poate juca.
Evident, daca nu ti-ar place ai putea sa-l opresti sau sa-i dai doua peste ochi daca este prea insistent, dar si tie iti place si accepti...
Cum adică prada ușoară dacă nici nu prea ma uit la el da sa mai fac și altceva? Nu cred ca are cum sa știe ca ma irita ca dacă ma irita din contra ma uitam și eu la el ma duceam și eu după el sau ma rog acum ai dreptate cine știe ce o fi in capul lui
Deci, recunosti ca te uiti la el, adica si tie iti place sa te joci cu el...
atunci nu mai pune interbari studpide!
Daca nu-ti place si veri sa incetezi, nu ai decta sa-i spui clar sa te lase in pace, sau ii dai doua palme peste ochi, ca sa inceteze.
N-am zis ca nu îmi place sau îmi place întrebarea mea era cu totul alta respectiv de ce nici nu ma saluta dar tot se tine după mine in condițiile in care mai sunt și alte fete care ii dau atenție n-am zis nimic dacă îmi place sa nu. cred ca nu ai citit bine întrebarea. referitor ca ma mai uit la el ..pai normal ca ma uit când ma simt așa privită e un gest involuntar ca nu îmi mențin privirea e altceva dar involuntar ma uit și alea 3 secunde... oricum mersi Pt părere
Poate îl atragi dar din nu știu care motiv știe că nu poate avea o relație cu tine.
AndRei110gGg întreabă: