TPU
  • Întrebări şi răspunsuri
    • Recomandate
    • Recente
    • Populare
    • Categorii
    • Fără răspuns
    • Fără fundă
    • Oracol TPU
    • Comunitatea
    • TPU Wiki
    • TPU Music Stream
  • Quiz-uri
  • Magazin Premii
  • Loading
Pune o întrebare
Pune o întrebare
Prima pagina  Categorii Adolescenţi

Adolescenţi

• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
TPU.ro
Întrebare recomandată în 24 Octombrie 2024 | TPU.ro întreabă:

Vrei să îți dezvolți gândirea critică și abilitatea de a ține un discurs argumentat? Oferim o invitație la cursul practic de debate pentru adolescenţi.

5
Răspunde Raportează
TPU.ro
Întrebare recomandată în 4 Iulie 2024 | TPU.ro întreabă:

Concurs! Hai la una din Şcolile de vară pentru adolescenţi organizate de Fundația Calea Victoriei!

0
Răspunde primul Raportează
116111 TelefonulCopilului
în 6 Iunie 2018 | 116111 TelefonulCopilului întreabă:

S-a lansat prima aplicatie mobila care ofera consiliere gratuita, direct de pe telefonul mobil http://www.116111.ro/descarca-aplicatia Tu ai incercat-o?

118
Răspunde Raportează
Ana670maria
acum 5 ore | Ana670maria întreabă:

Salut TPU! Am si eu o intrebare pentru cei care stiu mai multe detalii. Daca ai picat BAC- ul pe profil mate- info la mate, te poti inscrie la frecventa redusa pe profil uman direct in a clasa XI- a pentru...? (mai mult)

0
krs13
acum 5 ore | krs13 întreabă:

Bună, sunt din rm vâlcea și caut un loc de muncă pe vară, am 17 ani și sunt fată, am încercat și pe grupuri de Facebook, și nimic, vă rog, daca mă puteți ajuta!

0
anoooonimm77
acum 5 ore | anoooonimm77 întreabă:

Eu cu iubitul meu ne- am despărțit din cauza părinților iar el mi- a spus ca, să nu ți faci iubit să nu pui suflet după câteva secunde mi- a spus hai să o lăsăm așa o vreme ce a vrut să ...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Utilizatorgoogle
acum 6 ore | Utilizatorgoogle întreabă:

Bună dragilor, aș avea o problemă cam mare dacă mă întrebați pe mine, de ceva timp eu și prietena mea nu mai suntem așa apropiate, suntem colege de bancă la școală și așa ne am apropiat...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
StefanCristi
acum 7 ore | StefanCristi întreabă:

Salut tpu.ro câte ore durează până se încarcă lampa de birou RGB cu wireless?

2
Răspunde Raportează
StefanCristi
acum 8 ore | StefanCristi întreabă:

Am și eu o întrebare cât timp trebuie ținută la încercare lampa wireless?

1
Răspunde Raportează
StefanCristi
acum 9 ore | StefanCristi întreabă:

Salut tpu.ro cât timp trebuie ținută lampa wireless la încărcat?

4
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
acum 12 ore | VulpeaDinUmbra întreabă:

Daca nu vorbesti niciodata sau aproape niciodata, e mai bine sa nu te duci la evenimente precum e botezul si nunta?

4
Răspunde Raportează
BiAnCaGeoNiCo
acum 14 ore | BiAnCaGeoNiCo întreabă:

Buna! Liceul Mihai Viteazu din București are profesori OK și un colectiv fain? (Am auzit că e cam „închisoare" și poți rămâne repetent la materii neimportante de ex sportul...) vreau pe mate-...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
ColisniucBogdan
acum 17 ore | ColisniucBogdan întreabă:

Mâine la evaluarea națională la matematică știm că trebuie să intrăm până la ora 8:30. Dacă am o scuză de exemplu mi-a întârziat autobuzul mai mă primește la ora 8:40?

3
Răspunde Raportează
svsu
acum 18 ore | svsu întreabă:

Daca am media la purtare pe clasa a 12 a 8, iar in restul anilor 10, mai pot da la scoala de politie?

2
Răspunde Raportează
BiAnCaGeoNiCo
în 24 Iunie | BiAnCaGeoNiCo întreabă:

Sunt clasa a8a și nu știu ce liceu sa trec primul. Am de ales între Mihai Viteazu, Cantemir și Scoala Centrala ( București) sau dacă aveți alte sugestii

2
Răspunde Raportează
Andreea894
în 23 Iunie | Andreea894 întreabă:

Ce licee din Constanța recomandați ( media 7, 50), ( nu economice sau tehnologice)

1
Răspunde Raportează
Zapada890
în 23 Iunie | Zapada890 întreabă:

Bună lume! Motanul meu de doar 10 luni sâmbătă seara la 2 a plecat de acasă el dormea mereu afară și credeți- mă ca de câte ori îl lăsam afară noaptea să doarmă ca el pur și simplu vroia...? (mai mult)

0
BiAnCaGeoNiCo
în 23 Iunie | BiAnCaGeoNiCo întreabă:

Sunt clasa a 8a și nu știu ce liceu sa pun primul, am de ales între Mihai Viteazu, Cantemir și Scoala Centrala ( sunt din București). Dacă mai aveți idee de licee faine și bune aștept...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Anonima367
în 23 Iunie | Anonima367 întreabă:

Ce părere aveți când părinții se bagă în relația voastră?:)

3
Răspunde Raportează
211345677890
în 23 Iunie | 211345677890 întreabă:

Buna! Am o intrebare legata de codul vestimentar.Ni s- a spus ca pantalonii scurti sunt interzisi.Nu inteleg ce este neinregula cu pantalonii scurti decenti, care sunt pana la genunchi.Si cred ca scoala...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Alx24
în 23 Iunie | Alx24 întreabă:

Bună, am o întrebare legată de facultate. Dacă doresc în a profesa într- o carieră în care vreau să mă implic în relațiile internaționale pe ce ramură de facultate ar trebui să mă axez?...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Frizerul
în 23 Iunie | Frizerul întreabă:

Salutare, sunt baiat si imi place mult parul pe picioarele altor baieti, mai sunt si alti baieti pe aici care sa le placa acelasi lucru ca si mie?

3
Răspunde Raportează
yet
în 22 Iunie | yet întreabă:

Cat de tare afecteaza vapatul HG (hormonul cresterii). Da, m- am documentat de pe internet, unele site- uri zic ca nu, altele da, ChatGPT- ul nu ofera informatii clare. Daca cineva de aici vapeaza ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
anazzz
în 22 Iunie | anazzz întreabă:

Stiu ca nu e ok ce intreb, darrrr. Colegul de banca ma ia de sani/fund/bulane. De ce credeti ca face asta?

19
Răspunde Raportează
anazzz

Sunt suparataaaaaa Care ma scoateti din stare

28
Răspunde Raportează
krrqx
în 22 Iunie | krrqx întreabă:

Buna TPU, am de gand sa merg sa lucrez pe litoral vara aceasta, am sa lucrez la Complex Poienita in Costinesti, a mai lucrat cineva acolo? sau ati fost vreodata? sunt curioasa de cum e treaba acolo

1
Răspunde Raportează
anazzz

Ce materii fac in a 8 a?

7
Răspunde Raportează
Karminacarmi
în 22 Iunie | Karminacarmi întreabă:

Salut! Ce fac dacă copii din școala au aflat de cine îmi place Acum sunt in vacanta dar mi- e frica ca vor face misto când voi reîncepe școala Si nu stiu ce sa fac, ma gândesc încontinuu la ...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
Ade4ever2389
în 22 Iunie | Ade4ever2389 întreabă:

Buna. Stiu ca nu sunt singura cu astfel de probleme si de asta as vrea sfaturi de la cei care au trecut/trec prin ceea ce trec eu. Ei bine, in jurul acestor probleme ma invart de ani de zile si oricat...? (mai mult)

5
Răspunde Raportează
Alin2304
în 22 Iunie | Alin2304 întreabă:

Va gadilati? :)) Just curios despre asta :))

27
Răspunde Raportează
Sergiu202020
în 22 Iunie | Sergiu202020 întreabă:

Salut pot să aflu o adresă de ip dupa număr?

3
Răspunde Raportează
Topsfaturi
în 22 Iunie | Topsfaturi întreabă:

Bunaa.Eu nu am avut niciodată prieteni.Credeti ca problema este la mine? Pentru ca nu am inteles niciodata de ce.De obicei, fetele pe care le cunosc si le intalnesc pentru prima oara, pur si simplu ...? (mai mult)

6
Răspunde Raportează
nustiucesa8383
în 22 Iunie | nustiucesa8383 întreabă:

Buna am o problema legata de check in beach please si jegosii astia nu- mi raspund deloc la mesaje. mi- a fost furat buletinul si nu ajunge la timp ca sa l iau la festival, oare pot intra doar cu certificatul...? (mai mult)

2
Răspunde Raportează
nustiucesa8383
în 21 Iunie | nustiucesa8383 întreabă:

Buna mi am luat bilet la Beach, Please! dar buletinul meu a fost furat si n o sa-mi vina pana la festival, pot sa intru in festival cu certificatul de nastere?

2
Răspunde Raportează
CatrinelNeacsuCN
în 21 Iunie | CatrinelNeacsuCN întreabă:

Salur vreau sa ma ajute și pe mine cineva cu un loc de munca centru pitesti orice am 12ani și am nevoie! Cine se gandeste sa comenteze sau sa zica ca nu se poate știu și eu asa ca tine opinia pentru...? (mai mult)

8
Răspunde Raportează
ayanaaaaaaaaa
în 21 Iunie | ayanaaaaaaaaa întreabă:

Dacă un băiat și a băgat doar capul p înseamnă că mi-am pierdut virginitatea?.

5
Răspunde Raportează
AleAlesia30
în 21 Iunie | AleAlesia30 întreabă:

Ce ore sunt la facultatea de economie si din ce se da examene?

0
Mirsy
în 20 Iunie | Mirsy întreabă:

Salut.M am abonat de curiozitate pe BeNaughty, mi-am dezactivat contul, dar tot îmi trage bani de pe card cum pot rezolva problema?

11
Răspunde Raportează
oAzrael
în 20 Iunie | oAzrael întreabă:

M- am trezit la 25 de ani in 2 luni, singur, fara oameni in jur, fara iubita. Ma distruge sa stau singur. Mi- ar placea sa cunosc pe cineva. Si cumva si incerc asta. Dar e tot mai greu cu varsta,...? (mai mult)

10
Răspunde Raportează
Solomon344
în 20 Iunie | Solomon344 întreabă:

Bună! La ce licee din București se studiază limba modernă 2 germană, profil filologie/ științe sociale

1
Răspunde Raportează
boomdenisukk
în 20 Iunie | boomdenisukk întreabă:

Cum pot să îmi fac un iubit? ???? Vreau să fiu frumoasă și să plac, dar nu știu ce să schimb la mine... Am momente când simt că toate fetele din jur au iubit sau sunt admirate, iar eu nu. ...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 20 Iunie | VulpeaDinUmbra întreabă:

Voi ce parere aveti, daca tu te simti bine chiar si cand esti la botez sau nunta asa cu tricou si blugi, poti sa mergi si asa chiar si daca la cei de acolo nu o sa le placa? Eu acum totusi sunt de parere...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
Floriflori2011
în 20 Iunie | Floriflori2011 întreabă:

La cât timp după începerea ciclului menstrual s-a reglat, e normal sa nu îți vina 4 luni

2
Răspunde Raportează
Floriflori2011
în 19 Iunie | Floriflori2011 întreabă:

Hei fete prima zi a ciclului menstrual a fost acum 1 an și 5 luni, dar nu mo s-a reglat încă și ultima data mi-a venit in Ianuarie, a mai pățit cineva? Ar putea fi o problema de sănătate?

6
Răspunde Raportează
Anonimboy111
în 19 Iunie | Anonimboy111 întreabă:

Pentru băieții care au fost la solar, voi ați intrat în el cu boxeri sau fără?

3
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 19 Iunie | VulpeaDinUmbra întreabă:

Curge de ceva vreme apa tulbure la robinet si nu stiu ce sa fac pana cand se rezolva ca asa sa cumpar apa de la magazin nu merge, nu e ok ca trebuie prea multa si e scump... Adica daca cumpar chiar si...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
VulpeaDinUmbra
în 19 Iunie | VulpeaDinUmbra întreabă:

Aud uneori cand merg cu bicicleta ca si cum ar cadea ceva de fier de la ea si se aude de acolo din spate, oare chiar cade sau ce se intampla?

4
Răspunde Raportează
litere123
în 19 Iunie | litere123 întreabă:

Sunt tare naivă. Pun oamenii mai presus de mine și văd în ei numai bine. Îi consider pe toți buni, eu fiind excepția. Acest lucru mi s- a confirmat în urma falimentului recent. Urma să achiziționez...? (mai mult)

1
Răspunde Raportează
aureliaghindoac
în 19 Iunie | aureliaghindoac întreabă:

Bună, astăzi a fost ultima zi de școală și am rămas corigentă la mate sunt clasa a 7 a, am media 3 și trebuie să ma duc să dau corigentă luna viitoare dar am o problemă definițile le pot...? (mai mult)

3
Răspunde Raportează
Marileena28
în 19 Iunie | Marileena28 întreabă:

Buna TPU! Vreau și eu pareri de la cei care au făcut voluntariat la Intencity. Cum este acolo? Obositor? Merita? Nu știu sincer dacă sa merg sau nu, având în vedere ca nu cunosc pe nimeni și nu...? (mai mult)

0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Magazinul de premii TPU
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat

16 Moneda TPU

Cumpără
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0

50 Moneda TPU

Cumpără
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam

50 Moneda TPU

Cumpără
Previous Next
Zelist Monitor
Întrebări populare
  • Maria246
    trimisă acum 8 ore

Maria246 întreabă:

Mama mea m-a ajutat o perioada cu bebe acum s-a supărat că i am rărit vizitele și nu știu cum să procedez
    10 răspunsuri
  • ExplorândRealitateaCoruptă
    trimisă acum 12 ore

ExplorândRealitateaCoruptă întreabă:

Cum s- a ajuns ca frustrarea patronilor să fie atât de mare, încât în loc să ajungă la un acord cu românul și să- i dea un 4500 de lei, preferă să angajeze un nepalez (tot un fel de indian),...? (mai mult)
    9 răspunsuri
  • LovelyGirl4u
    trimisă acum 16 ore

LovelyGirl4u întreabă:

Cum e să îți vezi de treaba ta?
    9 răspunsuri
  • Lazarggg
    trimisă acum 18 ore

Lazarggg întreabă:

Ataca sua iran cu nuclenare si se duce catte nucleare tot? Sau n o sa fie?
    9 răspunsuri
Remarcate de editori
  • Apreciat de editori
    annonimaaaa555
    annonimaaaa555 a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    Korkodeln
    Korkodeln a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)

• Apreciat de editori
    AndaAlexandra
    AndaAlexandra a primit o monedă TPU pentru răspunsul:

Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)

Statistici TPU
  • Utilizatori: 1.579.192
  • Întrebări: 3.947.006
  • Răspunsuri: 17.613.233
  • Întrebări cu răspuns: 95%
  • Timp mediu de răspuns: 22 minute
Ce zici de un quiz?
Hip Hop Romanesc

Hip Hop Romanesc

In casti iti canta zilnic hip hop romanesc? Atunci fii sigur ca esti pregatit pentru testul propus de noi.

Start quiz
Categorii
  • 651.513 Adolescenţi
  • 55.370 Afaceri & Financiar
  • 22.848 Artă şi Cultură
  • 72.392 Auto & Moto
  • 144.133 Beauty & Fashion
  • 16.479 Benzi desenate
  • 54.794 Carieră
  • 20.245 Casă & Grădină
  • 44 Cauze nobile
  • 296.326 Conversaţii