Spunele si tu lor in fata asa cum iti fac ele, e foarte simplu, le spui: ''Auziti dar voi nu stiti sa va vedeti de viata voastra, trebuie sa va interesati de viata altuia in loc sa va vedeti de ale voastre''.
Ceva de genul, e mai rau ataunci cadn nu le spui nimic pentru ca o sa te vada ca esti slaba...(adica esti moale si nu sti sa te aperi).
Cunoscc sentimentul, si eu am trecut prin asta, si nu doar imi spuneau, ma crtiticau si de hainele care le purtam, pana cadn intr-o zii mia vn nervii si le-am spus: Da pe voi de ce va interezeaza ce port eu, niciodata nu vam zis nimic...etc. Ma criticau ca aveam o bluza si la spate era impretita si modelul era frumos, oare ce vina aveam eu ca bluza era asa? Niciuna.
P.S.: Deci incearca sa-ti faci curaj in fata lor si sa le dai peste nas asa cum iti fac si ele.
Sper ca te-am ajutat, bafta :*
Ii poti spune"Eeee..secret
''sau "Conteaza
?''. Asta ii poti spune daca sunteti cat de cat prietene daca nu ii zici '''Nu e treaba ta''sau ''Da de ce vrei sa stii?''. Poate nu te intreaba cu rautate sau sunt si ele curioase
.
Sunt curioase>>>cand le intreb "conteaza?" ele zic ca da
))))))))
Pai poti sa le spui adevarul sau daca nu vrei sa afle spune-le ca nu e treaba lor e viata ta
! Sper ca te.am ajutat