| AndreiIvascu123 a întrebat:

am si eu o problema.
Pana scurt timp credeam ca am prieteni pana am aflat ca ma vorbesc pe la spate, ies fara mine, ma mint, isi bat joc de mine dupa aspect sau altceva, mereu gasesc. Ei sunt mai mulți, deci nu pot face prea multe. Efectiv sunt extrem de marginalizat. Nu ma suporta nimeni. Sunt foarte putini care imi fac complimente. dupa aflu ca le fac doar sa ma simt mai bine. Nu am fost niciodată in grupurile lor sau altceva. Ei zic ca nu le pasa de sentimentele mele, si ma doare. Vreau si eu sa fiu aclamat, sa se adune lumea in jurul meu si mai multe. Nu am alti prieteni. Pana acum stateau cu mine pentru ca jucam cu ei un joc, la care eram cel mai bun. Simt ca mor. chiar vreau sa o fac. Parintii mei nu mai sunt împreună si nu am suport. De prietena nu mai zic. Nu ma place nimeni, sunt ignorat, marginalizati..sunt un distrus. Mereu mi-a placut sa ajut lumea, fara ceva inapoi. Imi,, iubesc" toti prietenii, ca si prieteni. dar nimeni nu o face inapoi.
Ce pot face TPU?

9 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Sa nu-i mai iubesti.
Incepe sa iei si tu decizii, incearca sa iei si tu iniativa putin, daca stai si doar ii aprobi normal ca te vor ignora.
Vino si tu cu idei noi in cadrul grupui, exprimati opiniile fa-ti simtita prezenta.
Eventual daca tot nu reusesti incearca sa-ti formezi propriul grup chiar daca e ceva mai mic fata de celelalte cel putin ai sanse mai mari sa reziste.

| ovidiu123432 a răspuns:

Incearca sa ii ignori.

| FrateleTedur a răspuns:

Sunt intr-o situatie asemanatoare, poate chiar mai grav. Fi tu insuti. Imbraca-te cum iti place nu tie, nu cum "trebuie". Fa ce iti place tie, nu ce vor ei sa faci. Ai incredere in tine. Cu siguranta vei atrage persoane, mai ales fete. Sa vezi ce fata o sa faca cocalarii astia de zici tu de ei cand o sa te vada cu o tipa buna. Fetele sunt atrase de exceptii, nu de multime. Crezi ca daca esti si tu unu din aia cu pantaloni cu turu lasat si ochelari de soare in casa, o sa atragi pe cineva? Adica, daca arati ca un super model, ai atrage indiferent, dar nu de asta esti aici. Cat despre parinti... E foarte greu. Stiu ce traiesti, asta traiesc si eu zilnic, ba eu chiar am vrut sa ma spanzur odata, noroc ca m-a salvat mama. De atunci incerc sa imi urmez sfaturile pe care ti le-am dat. Stiu ca e greu sa fi tu insuti, insa daca reusesti ai sa vezi cat de multe se vor schimba in viata ta. Imi doresc sa te fi ajutat raspunsul meu, si se te simti mai bine, stiind ca nu ai fost si nu esti primul in starea asta. Pace.

| Ara997 a răspuns:

Tu oferi mult su nu prea primesti inapoi.
ai un plus energetic sa zic asa iar ceilalti se hranesc din el se servesc la urma nu zic nici mersi nici bodaproste.
tu fi baiat destept si ALEGE cu cine sa imparti acest mare dar si aceasta disponibilitate sufleteasca. uita-te in jur, alege sa ajuti pe unul mai slab decat tine, fi bun in continuare si intr-o buna zi va rasarii soarele si la tine si vei gasi persoana cae sa aprecieze maxim caliatile tale! nu are rost sa te schimbi sa devii rau pentru ca vei atrage altceva decat ceea ce iti doresti si MERITI cu adevarat. Mult succes in viata!

| Ara997 a răspuns (pentru FrateleTedur):

Maxima zilei!
"Fetele sunt atrase de exceptii, nu de multime"

| FrateleTedur a răspuns (pentru Ara997):

***, daca tu vrei sa fi vazut ca un alt catelusi care sta in clica masculului alpha si sa nu te bage nimeni in seama. "Exceptie" nu inseamna sa fi izolat, ci sa nu te conformezi la ce zic toti prostii.

| Ara997 a răspuns (pentru FrateleTedur):

Cunosc semnificatia extinsa a notiunii de "exceptie tocmai de asta am etras din text ce mi s-a parut f. relevant, pe scurt era de bine, dar nu te-ai prins...

| FrateleTedur a răspuns (pentru Ara997):

Plm, cand zici maxima zilei, numa la bine nu ma gandesc. S-au poate sunt eu distrus si nu inteleg nimic.

| FaraNume1245 a răspuns:

Si, totusi, atata vreme cat ai stat cu ei nu ai observat comportamentul asta din partea lor, sau nu a existat? Indiferent, schimba prietenii. Cica lumea iti ofera respectul pe care tu ti-l oferi.
Faptul ca iti doresti sa se adune lumea in jurul tau si sa te aclame e o influenta a societatii si a experientelor din trecut.
Schimba-te si tu, daca simti ca nu e bine ce faci sau ce esti acum.