Daca te duci acolo inseamna ca ai deja un plan, stii ce ai sa lucrezi, cat ai sa castigi caz in care poti sa iti faci niste calcule deja.
Altfel eu zic sa te gandesti daca te descurci cu acolo prima data. Anglia e o tara scumpa, chirii scumpe, mancare scumpa, transport scump iar tu fara nicio calificare deci venit minim
Da, am, am si un frate acolo de 4 ani. Si i-as putea cere împrumut ju stiu ce sa fac.
Ai sa -i trimiti cat ai sapotzi, esti om si tu
si oata lumeastie ca de multe ori socoteala de-acasa nu se potriveste cu a din targ, inclusiv ea
sipr final, de ce te-ai obligat financiar, de ce cade in sarcina ta sa o intretzii? ce obligatii ai fata de ea? prietenia nu inseamna sa o duci in spate. doar nu are handicap- doamnefereste.
esti barbat, ok, dar parteneriatul asta vad ca are o singura directie : tu -> ea aduca tu bani la ea.
si nu ai decat 18 ani... asa ca revizieste-ti angajamentele, viata e grea in tara dar si in afara
. pentru 25 milioane unii fac o facultate si muncesc de crapa altii se pricopsesc cu angajamente de plata - nu-i corect crede-ma
Este o poveste lunga, vorbesc cu aceasta fata de 4 ani..si i-am zis, de fapt i-am promis, ca toata viata mea am s-o ajut si daca trebuie am sa-mi dau si viata pentru ea, sunt genu ala de persoana care ajuta pe cine merita, nu stiu daca este bine, deci eu practic ma duc sa lucru pentru altii nu pentru mine.
O fi., dar daca te imbolnavesti doamnefereste sau arzi ca lumanarea, nu mai ajuti pe nimeni. altruismul in exces strica - ca orice exces
si fi un pic atent cum, cat si cui dai din generozitatea ta.
pentru ca la un mom dat o sa vrei sa ti faci familie si prea multe angajamente n-o sa te avantajeze.
si inca ceva : tu oferindu-i suport material, ii inhibi ei dorinta de a-si face un viitor pentru ca practic i-l asiguri tu
plus ca "pensia" de care o asiguri tu este de doua ori si juma decat consuma un student intr-un centru universitar.
iti dau exemplu, student de 10, primeste 10 mil de la parinti. 3 cazare, 5 mancare, 2 transport, carti, o hainuta un ciorap.
iar bursa care o primeste (de merit) o pune deoparte pentru ca parintii s-au obligat sa-l sustina pe perioada studiilor, sprijinul incetand imediat la absolvirea studiilor (nu la prima leafa!- ca omu' sa-si caute de munca pana aunci).
ei, ce zici de asa angajament in comparatie cu angajamentul tau?
cam asta e viata, prietene.
ei ce
Baahaaaaaaa, dar tu crezi ca in Anglia cresc copaci cu bani?!
Auzi, cica 2500 RON in 3-a luna... Asta ar insemna sa te lepezi pe tine de mai tot, si sa-i trimiti tanticii aleia tot castigul.
Mie imi miroase a fraiereala pe aici.
Sincer eu o sa castig 1300 de lire, chiria este 50 de lire de persoana pe saptamana, iar de restul ma pot abtine pana strang, iar Masina am si nu cred ca e asa scumpa motorina
Ohoooo
Dar ce bine ai nimerit ma!
Pai si de ce ai stres? Nu vad logica.
Pai nu stiu..adica eu as vrea sa ii fac cat mai repede, ea mi-a dat timp pana in decembrie adica atunci ii trebuie, sper pana in decembrie sa fac 25 de milioane.
Ce sa zic... ti-a dat si ultimatum. Sa zica merci ca incerci s-o ajuti.
Bai, pnm, fii mai indraznet, ce naiba?
Daca nu se poate, nu se poate. Duca-se si ea la munca sa vada cum e.
Eu o sa incerc sa lucru si suplimentar cat de mult ma tin picioarele, si sa vedem ce o sa iasa
AndRei110gGg întreabă: