Logic ca te place...
Se vede de la o posta.She e genu` de baiat timid nuh?
am patit she eu asa. Uite. daca she tu il placi iti dau un sfat.cum sa reusesti sa te pui cu el
...Cand iesiti zambestei des.cu o privire care sa il faca sa inteleaga ca il simpatizezi.she cand estipregatita intreaba`l daca are prietena ( stiu ca e ciudat she ti se pare dificil sa il intrebi dar fa`o ai sa vezi ca o sa fie bineh) she daca zice nuh.zambeste`i (sa vada ca te bucuri ca nu are prietena) ink caz ca te intreaba dc pui intrebarea asta. spui ca ai motivele tale![]()
ai sa vezi ca merge
Mai intrebi?
Dar poate e prea timid sa o arate direct.
Lipsa de experienta... poate nu a saruta vreodata![]()
Dar la aceeasi intrebare ce ai raspunde?(tu il placi pe el?)
Tu ce spui, te place sau nu? Daca-ti place si tie de el, raspunde-i provocarii si ai rezolvat, daca eziti, poate o sa-ti para rau. Bafta.
Înţeleg că eşti profă. Ai grijă, că, în ultima vreme, chestiile astea au cam ajuns prin presa centrală şi s-ar putea să iasă urât de tot dacă se înfiripă ceva între voi. Oricum, e prea mic. Eu zic să laşi lucrurile aşa cum sunt. Nu vă apropiaţi prea mult, că, altfel, ţi-ai luat adio de la locul de muncă. Totuşi, nu-l răni. Este timid şi s-ar putea să fie foarte afectat de o reacţie negativă şi puternică din partea ta. Şi scuză-mă că ţi-am vorbit la per tu, dar nu m-am putut abţine, după atâtea politeţuri cu profii mei
Da...chiar te place...desi baietii le sicaneaza pe fete cand le plac dar acest baiat e un caz mai special
poarta-te frumos cu el si incearca sa pari interesata de prietenia sa deocamdata:*succes
Te place mult eu zic sa gaziti un loc mai linistit sat spuna el asta.
nu eu sau altu el e baiatu el spune.
Iuiiiii ce draguta; x; x; x SIgur te place![]()
Iar daca si tie iti place de el nu mai astepta!![]()
Dupaia o sa iti para rau
Chaw:*:*:*