| Lariisa a întrebat:

Buna as vrea sa imi oferiti si mie un sfat ce sa fac sa il uit pe fostul prieten cu care am stat un an jumate.in care ma mintit in ultimul hal si m'a jignit si m'a facut sa sufar in ultimul hal.intre timp ce eu plangeam el radeacryingcryingsi pe zi ce trecea era mai indiferent cu mine.nu pot traii fara elcryingcryingnu pot sta mai mult de o ssaptamana fara sa il caut chiar nu stiu ce sa ma faccryingcryingl'am intrebat saptamana asta daca mai doreste ceva ca mine si el a zis ca lasa totul in mana destinuluicryingcryingcryingnu stiu ce sa ma fac fara elcryingcryingimi este foarte greu si nu suuport sa il stiu ca altcinevacryingmi-am pierdut toti prieteni pentru el a renuntat la fam mea m-am certat ca toti de la mine din familie pentru el.cryingcrying ce sa fac ca sa il uitcrying?

Răspuns Câştigător
| AndreeaSiAndra a răspuns:

Vai nu pot crede ca dupa tot ce ti-a facut tu il mai iubesti gandeste-te la tot ce ti-a facut la tot ce s-a intamplat si ai renuntat din cauza lui poate nu o sal mai placi asa tare gandeste-te sunt atatia baieti in lume mai frumosi mai cu suflet si nu merita sa plangi si sa suferi pentru unul care nu merita nici amicia ta uiate dupa altii si incearca sa treci peste asta ptc el nu merita a 2 sansa din partea ta dupa tot ce ti-a facut deci te rog nu mai plange si asculta ce ti-am zis eu ca o sa-ti fie mult mai bine fara el bafta draguta si nu mai suferi atat.

2 răspunsuri:
| emokyda98 a răspuns:

Gasesteti rapid pe altcineva mai frumos si cu un comportament frumos fata de tine si care sa te iubeaska...credema il vei uita si il vei face sa realizeze ce a pierdut...sadimi pare rau ca s-a terminat asa si ca ai fost mintita in ultimu' hal

| Lariisa explică:

Da dar nu ma pot uita la altul nici macar nu ma pot gandii la altul sau sa indraznesc sa vb ca alt baiat...decand sunt ca el am rupt legatura ca toata lumea.cryingcryingimi e din ce in ce mai greu fara el.