Nu este o regula ca la x ani sa ai y inaltime. Depinde de fiecare, depinde de inaltimea parintilor si de cei din familie. La 14 ani ai tai, 1.60 nu mi se pare atat de mult. Acum e varsta cand cresti, pana pe la 16 ani o sa mai cresti, dupa aceea procesul de crestere incetineste pentru ca deja vei deveni adolescenta. In perioada pubertatii cresti, apoi cand treci de adolescenta si tinerete iti vei dori sa mai fi crescut. 1.60 e in regula >
Ambii părinți au 1.60 si eu am 1.79 ei poarta 39 si 40 si eu port 47 ) deci nu se leaga de părinți mereu
Fiecare suntem diferiti. Dar la 14 ani si 1, 60 esti f bine.
Sigur vei mai creste cativa cm in urmatorii ani.
Inaltimea ideala pentru fete, dupa parerea mea, este intre 1, 65-1, 70.[Nici mignona, nici prea inalta]
Depinde de fiecare copil, in general mostenesti inaltimea din genele parintilor tai.Pentru un copil de 14 ani inaltimea cea mai ok ar fi intre 1.60 si 1.70, dar dupa cum am mai zis, depinde si de familia din care provii . funda?:*
Pai cam asta e inaltimea normala 1, 60 -1, 75 eu am 1, 65 si am tot 14 ani.Vom mai creste noi uite te poti orienta si aici Buna TPU! Voi credeti in iubire? Eu cred ca iubirea se naste din respect. Iubirea pote fi si falsa.Sunteti de acord cu mine? Raspuns indetaliat=funda!
Buna! Nu stiu sigur dar e bun la inaltimea ta.Eu am 13 ani si am 1, 58-1, 59
Cred ca e bine.
Uite un fel de ajutor
http://calculator-greutate-ideala.host22.com/
Sper ca te-am ajutat, funda?:D
Te pup dulce:*:]
Ma depinde acum de la om la om. Banuiesc ca esti fata. 1, 60 la 14 ani este in regula, eu ca baiat la 14 ani aveam 1, 69, deci nu vad de ce n-ar fi in regula?
Cum ce inaltime ar fi ideala? fiecare se naste diferit, asa e in ADN lui, uni sunt scunzi altii inalti alti mai moderati tu cam esti la varsta ta moderat chiar daca mi se pare un pic scund, eu aveam la 14 ani intre 1, 64 si 1, 69 nu mai stiu exact asa din ultima masurare asa imi amintesc, in fine tu ce ai vrea sa faci sa cresti mai mare sa iei steroizi sau ce? lasa e bun asa bine ca nai 1, 40 sau 1, 80
Ca fata la 14 ani e bine sa ai 1, 58-57 nu-i problema ca esti mai inalta fiecare se dezvolta in felul lui, de exemplu eu sunt baiat si am 12 ani in mai fac 13 si am 1, 74 la 12 ani.
BUNA.Eu am 13 ani si am vreo 1, 56...sau cam asa.deci tu nu esti prea inalta, esti normala...asa ca nu te ingrijora! Pai inaltinea ideala e cam a ta, cu vreo 2 cm, 1mai putin, dar zic ca poate tu de dezvolti ma repede, deci te vei opri tu din crestere mai incolo!
Eu am 12 ani si am 1, 60 si am 12 ani.La 14 ani ar trebui 1, 68-1, 70, da stii vorba aia inalt ca bradu, prost ca gardu
Eu am 12 ani si 1. 60 si cam toti care nu ma cunosc cred ca am 14 ani deci cam aceasta inaltime este potrivita pentru varsta ta iar greutatea potrivita pentru aceasta inaltime daca esti interesata este 50kg. FUNDA
BUNA MARYYY! eu am 12 ani si 160cm iar cei care nu ma cunosc cred ca am 14 ani
deci cam asta ar fi inaltimea potrivita pentru 14 ani iar greutatea potrivita pentru aceasta inaltime daca esti interesata este in jur de 50kg
. FUNDA