Si mie mi s-a intamplat sunt baiat si am 17 ani idul meu cavalerul900 nu rade te rog
si bagama
Prietenia este o relatie care se leaga intre 2 sau mai multe persoane, asta ar fi definitia ei... o prietenie adevarata se bazeaza pe comunicare, respect si intelegere... da te inteleg cum e sa iti tot greseasca apoi sa vina cu diferite scuze patetice...asta e comportamentul prietenului tau si nu prea ai ce face, decat sa astepti sa se mai maturizeze putin.
Nu stiu.
Depinde.
Prieten bun sau un simplu prieten.
Daca e cel mai bun prieten.Acordai timp.Sa se maturizeze
Poate fizic e un adolescent Dar psihic a ramas un copil.
Incearca sa te pui in locul lui![]()
Tu ce ai face?
:*:*
App`:
Prietenia este ceva ce se simte intre 2 perosane.
O persoana de care te-ai atasat ff mult Si te simti bine in compania lui
Nu exista neaparat o definitie:*
Si eu am pus aceiasi intrebare CE ESTE PRIETENIA? Crede-ma nu stiu, insa cred ca ea se bazeaza pe incredere, respect, iubire, suferinta, etc.asta e parerea mea. Acum se pare ca si u suferi din aceiasi cauza ca si mine nenumaratele scuze si iarta-ma, bucurate ca le primesti deci in adancul sufletului lui el tine la tine, insa varsta pe care o are ii justifica comportamentul nu uita ca baieti se maturizeaza mai tarziu alti poate deloc. Eu am 20 de ani si am un prieten de aceiasi varsta cu 20 de zile mai mic decat mine aceiasi zodie si cred ca totusi atat se diferiti, la care tin ca la un frate insa eu simt ca el doar se preface ca simte si el acelasi lucru pentru mine bine nu e obligat dar macar sa stiu ca ii pasa catusi de putin de mine de ce simt eu de nevoile mele, in ultima vreme pur si simplu m-a scos din minti... Ceea ce cred eu ca ar trebui sa faci tu e sa vorbesti cu el sai spui ce fel de sentimente ii porti sal intrebi pe el ce simte pentru tine sa vorbiti, orice problema se poate rezolva prin comunicare. comunicati! si dai lui de inteles ca suferi ca te afecteaza greselile lui, nu lasa timpul sa treaca pentru ca o sa va indepartati unul de altu, timpul vindeca intr-adevar ranile dar lasa cicatrici, iar semnele astea schimba oameni, si eu am gresit unei prietene si crede-ma ca desi vorbim si acum, pentru ca ceea ce i-am facut a fost oribil, ceva s-a schimbat in relatia noastra de prietenie. Pentru mine prietenia inseamna oxigen ea si prieteni ma ajuta sa trec peste orice obstacol doar stiind ca le pasa de mine, eu pot avea toat aurul din lume dar daca nu as avea prieteni adevarati as fi o persoana nula. Pretuieste prietenia e unul din lucrurile cele mai frumoase ce ti le da viata. Doar vorbeste cu el spune-i ce te deranjeaza nu te razbuna si nu-i fa faze ca sa te razbuni pentru ca vei agrava situatia fal sa inteleaga de ce e imp pentru tine relatia voastra si ce reprezinta pentru tine prietenia... Succes sper sa-ti rezolvi prb.
Allexygv întreabă: