De ce sa renunti? avem nevoie de tine, nici nu stii, cand o persoana are depresie, si poate o ajuti, sau ii mai ridici moralul.Toti suntem TPU, si oricare dintre noi suntem la fel de importanti. Faptul ca unii sunt de 2 ani pe TPU, si au acumulat du-te de funde, nu trebuie sa te demoralizeze.Gandeste-te ca acest site e facut ca sa ne ajutam, nu sa devenim utilizatorii anului
In concluzie, te rog sa ramai, fiindca fara tine, TPU este incomplet
Uau se vede ca esti junior.Printesa,n-ai tu degete la mani si la picioare de cate ori am fost injurata eu, si cati "fani" am avut![]()
Si ce?
Cainele care latra nu musca.Mai ales aici
Ca sa te linistesti intra la mine pe profil sa vezi cate voturi de stupid si nefolositor am![]()
Crezi ca eu imi judec raspunsurile dupa voturile acordate de noname-uri? Nu
Nu trebuie sa pui la suflet orice vot negativ, care se (ti se) da, de cele mai multe ori de niste frustrati sau/si niste oameni cu un grad redus de inteligenta. Eu de exemplu, daca ar fi sa renunt dupa fiecare vot de "stupid", de mult nu m-as mai afla aici. Mai nou ma bufneste rasul, cand vad pe cate unu', cum incearca din rasputeri sa ma umple de "stupizi". Crede-ma, acesti oameni chiar nu merita atata atentie si mai ales nu merita sa renunti la ceva, ce-ti place, din cauza lor. Fii mai presus de niste pareri/voturi, care nu te afecteaza cu nimic, cel putin n-ar trebui. Si pe mine la inceput ma deranjau aceste lucruri, dar acum am devenit imuna, o sa devii si tu. Succes! Numai bine!
P. S. Sper, sa ramai.