Nuuu... e complet normal!
Conteaza dragostea dintre voi si intelegerea, nu varsta!
Asa ca stati linistiti pentru ca veti avea o relatie lunga si happy!:*
Pai diferenta nu e mare, si mie imi place de unu cu 5 ani mai mare ca mine. mie nu mi se pare o mare problema, daca il iubesti si te iubeste varsta nu e o problema
NU este chiar foarte anormal.Pt. ca Dragostea nu are varsta! Dar depinde daca va si iubiti si tineti unul la altul.
Nu neaparat. Ce, la un moment dat nu a avut mama 29 de ani si tata 20? Stii, uneori ti se pare ciudata diferenta de varsta 10 - 14 (un exemplu absurd, stiu, da' numai asa, ca sa pricepi ce am de zis), dar mai incolo se va atenua considerabil. Nu ti se pare ca 22 - 26 e mult mai acceptabil? Chestia cu acceptabilul (dupa parerea mea) incepe de la 20 - 24. Ma rog, mie multe chestii mi se par absurde, asa ca te rog sa nu te superi.
P. S.: Categoria mergea mai bine "Dragoste si Sex".
Automat daca el este mai mare, ea este mai mica )). si nu, nu e nimicin neregula daca cei doi se plac, asta daca ea nu cumva are vreo 11-12 ani, atunci alta e situatia
Nu e mult 4 ani
acum depinde ca s-ar putea sa fi la varsta la care diferenta asta sa conteze , dar oricum depinde
, de baiat, dar si de fata, de exemplu stiu o fata care la 13 ani statea cu unul de 16 ( baiatul era de treaba, nu statea cu ea doar ca sa profite ), iar acum au trecut 4 ani iar ei tot impreuna sunt
deci daca baiatul e de treaba nu cred ca ar trebui sa-ti faci probleme
Daaaa DRAGOSTEA NU ARE VARSTA
Asa ca stai calma:X Si nu conteaza ce zice lumea sau asa conteaza ce simti tu si atat!
Pai depinde cati ani are fata...de ex eu am 14 ani si nu m-as "combina" cu un baiat de 18-19 fiindca mi se pare destul de mare pentru mine plus ca el, baiatul la 18 ani se gandeste la alt ceva... iar eu nu asa ca mai bine sa fie o diferenta mica 2 ani maxim 3 ani.Desi zici ca sunt doar 4 ani dif-el este major si tu nu poate cand o sa ai 20 de ani-mai merge fiindca atunci vrei fi si tu majora
anonim_4396 întreabă:
PupicAndreea întreabă: