| BeatriceBetty3333 a întrebat:

Cum ma pot transfera de la un liceu la altul? Am inteles ca imi trebuie aprobare de la amandoua scolile si ca ma pot transfera din semestrul doi, dar nu am inteles un lucru...trebuie sa am cel putin egala media cu cea mai mica din acea clasa? Adica daca ultima medie este 9.10 iar eu am 9.20, pot intra in clasa respectiva? RASPUNDETI REPEDE VA ROG!

Răspuns Câştigător
| mariabianca2004 a răspuns:

Te poti transefara de la un liceu la altul cu aprobare de la ambele, cu buletinul si parintii! Cu aceste medii, poti intra, normal! Dar, trebuie sa umbli mult pentru a te transfera!
In plus, depinde la ce liceu vrei sa te transferi!
Te poti transfera de acum la liceul respectiv, doar ca iti trebuie aprobare de la ambele!

3 răspunsuri:
| Luizaaa a răspuns:

Eu știu că nu trebuie sa ai media egală cu cea de la liceul respectiv. Dar dacă te transferí la un liceu mai bun decât cel la care esti, trebuie sa ajungi la media aceea. Succes!

| Ara997 a răspuns:

Legea educatiei prevede mai nou :
1. aprobare NUMAI de la scoala LA CARE vrei sa te transferi;
2. media ta pe anul anterior mai mare decat media ultimului din clasa la care te transferi;
3. cererea o face parintele la secretariatul scolii LA care te transferi.
Daca schimbi profilul dai ex de diferenta la materiile pe care nu le-ai facut. Se aproba transferul si intersemestrial adica in vacanta dintre sem 1 si 2.
p.s. orice amenintari, neeliberarea fisei mattricole, scuze de genul ca se desfiinteaza clasa din care pleci si deci nu poti sa pleci si alte istericale sunt NULE si nevenite.

| Ara997 a răspuns:

Iti stau la dispozitie cu orice informazie. E de dorit sa te transferi din timpul verii adica pana la 1 septembrie. Pana atunci se pot face transferurile in timpul verii!