anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,cum pot lua legătura cu cineva care este închis în Germania? Cum il pot contacta telefonic sau sa il vizitez, daca nu se poate, macar sa ii trimit scrisori as dori, va rog, m-ar ajuta enorm îndrumarile voastre, va multumesc frumos.

Răspuns Câştigător
| AlTheConquerorOfHeaven a răspuns:

Daca stii unde se afla te pot ajuta eu cu informatii suplimentare dar sa-mi spui daca nu din cate stiu trebuie sa-si dea el acordul pentru a afla unde este si apoi poti sa verifici pe siteul inchisorii respective. Eu cand am fost arestat asa m-au intrebat dar eu am refuzat contactul cu vreo cineva.

| anonim_4396 explică (pentru AlTheConquerorOfHeaven):

Dorește să ia legătura, i am dat si numarul meu de telefon dar nu stiu cum si cat ma poate contacta. Sunt iubita lui. Nu stiu la ce penitenciar este, întâi asta as dori sa aflu, stii cumva cum as putea afla? m-ar ajuta enorm chiar vreau sa dau de el sa iau legătura cu el măcar prin scrisori?

| AlTheConquerorOfHeaven a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai stiu ca el poate sa sune doar daca are credit si cont iar in functie de cand a fost arestat s-ar putea sa nu fi rezolvat inca cu formalitatile. Poti sa mai astepti si poate te suna el. Daca nu, trebuie sa te interesezi telefonic la inchisorile din zona unde a fost arestat daca nu stii exact in care este. Informatia asta, adica inchisoarea exacta poti sa o afle daca stii locul lui de resedinta si sa suni la sediul primariei de acolo care se ocupa cu domiciliu.

Nu exista cumva si un portal de cautare unde pui numele acelei persoane si iti arata si unde se afla închis? asa am mai auzit dar nu stiu daca este adevarat

| AlTheConquerorOfHeaven a răspuns (pentru anonim_4396):

Am auzit si eu ca ar fi si astfel de servicii dar cica sunt contracost si majoritatea scamatorii.

Inteleg, multumesc din suflet, sper sa rezolv cumva

5 răspunsuri: