Http://www.eastrolog.ro/compatibilitati/ Acum te intreb, crezi ca are vreo relevanta? Nu suntem toti la fel, cu toate ca suntem milioane de oameni in aceeasi zodie. Daca horoscopul spune ca ar trebui sa ne intelegem cu nu stiu ce zodie, inseamna ca o sa ne intelegem neaparat cu milioanele de oameni din zodia respectiva? Chiar nu inteleg cum poate sa-ti influenteze felul de a fi perioada din an in care te nasti.Cumva horoscopul contesta unicitatea unei persoane, lucru cu care nu sunt de acord.
Sa judeci o persoana dupa caracteristicile zodie sub semnul caruia este nascuta, mi se pare o tampenie.Sa spui ca nu te intelegi cu cineva pentru ca e in cazul tau scorpion sau taur e de tot rasul :| :)). Multi se folosesc de imperfectiunile zodiilor pentru a-si scuza defectele, cand de fapt nu au nicio treaba stelutele cu felul tau de a fi. A te scuze pe baza caracteristicilor negative ale zodiei in care esti mi se pare o lasitate, o dovada de neasumare a greselilor facute si oarecum nepasare : "Eh, asa sunt eu ca-s rac, n-am ce face."
O zi buna!
Http://www.eastrolog.ro/compatibilitati/leu/ pe acest site scrie toate compatibilitatile zodiei tale :)
MMMAAARRRIIIAAA întreabă: