Filo.
la latina toti profii pe care i;'am cun erau buni
Ps: m-am transf d la un liceu la altul![]()
si acum am altul deoarece profa mea d latina e bolnava. si aia inlocuitoare e buna
la sn faci chimie mate una din astea 2 si in a 12
la filo ai scapat de mate chimie fizica si bio in a 11![]()
ah abia ast"![]()
si inca ceva. aici dai teza l romana
la stiinte sociale dai la logica, psihologie care. eu am crez ca e usoara da e de tocit. filozoffie si economie(una in fiecare an)
EU4everx
nu e mai multa geogra sau ist
eu am 3 ore d ist si 2 d geogra,
asa e si la ss
La asta ma gandesc si eu La stiinte sociale este gerogarfie istorie mai multa
iar la filologie latina, romana...nu stiu nici eu ce sa aleg
Depinde ce iti place. Te asigur insa, ca in ambele parti e multa toceala. dar parca e programul mai lejer la stiinte sociale. Daca asta este ceea ce te intereseaza, sa fii mai libera, atunci cred ca merge sa alegi stiintele sociale. Dar trebuie sa te gandesti de asemenea la ceea ce vrei sa urmezi in viitor, pentru ca notiunile din liceu te vor ajuta foarte mult in facultate daca doresti sa mergi pe acelasi domeniu. Mult succes! :*
Nu cred ca ar trebui sa pui in fata problema "unde e mai usor", s-ar putea sa nu gasesti la profilul la care te vei duce intocmai ce te gandeai tu dinainte ca vei gasi.Cam in modul ăsta am luat-o si eu cand am decis sa dau la filo bilingv... faceam 6 ore de engleza pe saptamana, cu teza, si avand in vedere ce faceam in gimnaziu, am crezut ca avea sa fie floare la ureche, dar in timp m-am inselat, prima teza dintr-a 9a mi-a dat ceva batai de cap, iar intr-a 10a, la engleza am luat cu chiu cu vai un 8, 50, pe spranceana, desi in gimnaziu fluieram la ora de engleza! Dar oricum, nu mi-a parut rau nicio clipa ca am dat la profilul ăsta, nu m-as fi vazut la stiinte sociale, dand teza la economie! Câh! Sunt avantaje si dezavantaje in ambele parti. Gandeste-te foarte bine la ceea ce-ti place cel mai mult sa faci:daca te axezi pe romana, limbi straine, da la filo, iar daca in schimb iti plac geografia, istoria, atunci opteaza pentru stiinte sociale.Trebuie sa te gandesti si pe viitor, la ce facultate vrei sa dai. Apropo, si oricum, chiar daca faci mate pana intr-a 12a, nu-o lua ca pe un atu spre inca un drum deschis, matematica pe care o vei face la stiinte sociale nu ti-e de niciun folos. E de forma, ca sa nu uiti ce-ai facut in gimnaziu, dupa parerea mea... succes! Pa-pa!
Depinde de ce vrei sa urmezi mai departe de liceu, la filo faci matematica pana in a 10 inclusiv, iar la stiinte sociale faci mate pana in a 12 inclusiv.Indifirent de ce vrei sa te faci matematica iti trebuie cam oriunde, asa ca daca nu iti place matematica, fizica, chime etc, si nu vrei sa te duci la real, mate-info etc., poti opta pentru stiinte sociale. E alegerea ta oricum, doar ti-am dat un sfat.Bafta!
Eu zic sa dai la ce-ti place! Pt ca o sa inveti daca iti place.Ca nu poate sa te puna mama sa dai la doctorat si tu sa zicem ca vrei la drept dai la ce iti PLACE.NU LA CE E MAI USOR!
Andrei2343434343434343 întreabă:
Sali98 întreabă: