| anaad2011 a întrebat:

Buna!
…de ce am fata de copil? gen pe corp stau bine, am sanii maricei( cupa D), fund maricel……doar ca ARAT CA UN COPIL DE 10 ANI.
ce pot face?crying

Răspuns Câştigător
| giuliaaaV a răspuns:

Buna! Eu sunt exact opusul tau, mi se spune ca arat mai mare decat sunt.(am 13 ani, imediat 14, si unii mi-au spus ca arat ca una de 16). Obisnuiam sa fiu foarte complexata de chestia asta, dar mi-am dat seama ca e ok, arat ok oricum.Eu pe corp nu stau bine, sunt inalta, dar n-am forme. laughing.Eu cred ca esti draguta si daca aspectul fetei tale este mai tanar decat chiar cati ani ai.Cand vei fi mai batrana, vei fi chiar frumoasa, deoarece vei avea trasaturi tinere.

13 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Nu faci nimic. Vei creste asa cum iti este genetica.

| darrio2007 a răspuns:

Chiar si la 14 ani inca esti un copil. Nu iti dori prea mult sa cresti mare. Vei da de greutatile vietii si vei dori sa mai fii la varsta asta.

| Violleta2022 a răspuns:

Ai putea sa mai cresti ca sa te dezvolti sanatos, ca lipsa hranei sanatose si pierdul orelor de somn, duc la probleme serioase de dezvoltare fizica si mentala si tu vad ca deja le ai pe amandoua.

| angel6lust a răspuns:

...Oare pentru că ești... c8il? >).

| MercyAngel a răspuns:

Acum te deranjează faptul că pari mai mică decât vârsta pe care o ai. Dar după 30 ani va fi un avantaj. Vorbesc din experiență proprie. Eu și acum arăt mai tânără decât vârsta reală. Și ador asta! Logodnicul meu este mai tânăr cu 6 ani decât mine dar nu se observă această diferență.
Deci, bucură-te! Este o binecuvântare.

| milliongirl a răspuns:

Tu o sa te bucuri de varsta de 40-50-60 cand o sa arati la fața de 25