| papushikadulcee a întrebat:

deci:este un tip de pe fb, l-am cunoscut online si acum vra sa n ntalnim, dar problema este ca el sta in Bucuresti si vine la mine..si cred ca ar vrea sa vina in casastraight face mama mea are o mare problema cu emo.si in plus, am doar 14 ani! ce sa fac? mai ales ca am indoieli fata de el,cred ca pozele sunt ale unei vedete, nu cred ca e el! app:daca imi puteti spune cine este Chris Dakoa, spuneti-mi! plss...dau funda cel mai complex raspuns!

3 răspunsuri:
| LineGuide a răspuns:

In primul rand: nu inteleg cum o fata la 14 ani are incredere intr-un tip emo care are pe facebook pozele unei vedete, deci astfel are o identitate falsa.Nu numai asta dar vrei sa-l mai si cunosti, desii nu l-ai vazut never...
In al doilea rand: cred ca ai fost drogata cand ai luat decizia sa-l vezi, desi in tara si in lume toate persoanele se pot folosii de o identitate falsa numai ca sa faca rau.
Nu poti sti cum e el, nu poti sti cine e el, nu poti sa-l cunosti decat asa cum iti dicteaza el(daca pune poze cu un blond, e blond; daca iti vorbeste/scrie romantic, e romantic; daca spune ca are 20 de ani, 20 de ani are...si altele).
Eu nu as avea incredere intr-un astfel de om, si totusi, desi numele meu de utilizator nu indica prea multe, sunt baiat...

suntserios
| suntserios a răspuns:

Deci, tu la 14 ani ai invitat acasa la tine un emolau de pe net despre care nu stii nimica si mai ai si indoieli asupra identitatii sale si te mai intrebi de ce maicata are o problema?

| zozoMik a răspuns:

Buuunn...deci parerea mea este ca ar trebui sa o lasi mai moale cu chestiile astea pe net, sunt fel si fel de drogati si pedofili la orice pas. Asta in primul rand, in al 2-lea rand...nu cred ca mama ta ar fi de acord sub nici o forma cu chestia asta, tinand cont de varsta pe care o ai si de imprejurarile in care v-ati cunoscut.
Acum nu vreau sa par o babeta care face morala, este treaba ta. Gandeste-te bile la un lucru inainte sa il faci.