| delia07m a întrebat:

Deci mama mea ma trateaza ca pe un copil de 8 ani! Eu ieseam cu niste fete afara si ele sunt ok.Am 13 ani si cred ca la varsta mea e ok sa am pe zi cate 5 lei.Azi i-am cerut mamei 5 lei si a tipat la mine zicandu-mi ca m-am schimbat in rau si mi-a pus un program "mirobolant": sa nu mai ies cu fetele alea ca ma transforma in rau(asta crede ea), stau afara pana la 17, nu mai primesc niciun ban afara. Puteti sa ma ajutati? Cum pot sa o fac sa se razgandeasca?

7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Mi se pare ok pana la ora 17 sa stai afara... zi mersi ca te mai lasa

Răspuns utilizator avertizat
| ElSueno a răspuns:

5 lei pe zi, in fiecare zi, asta inseamna 35 de lei pe saptamana, care inseamna 150 de lei pe luna. Pe langa banii astia mai vrei si haine si mancare. Te-ai gandit ca poate nu dispune de banii acestia?

| delia07m explică (pentru ElSueno):

Pai banii acestia sunt o parte alocatia mea care este parca 80 si ceva de lei si in unele zile nu primesc bani

| delia07m explică (pentru ElSueno):

Dar de un an imi da asa si nu avea nici o problema...

| ElSueno a răspuns (pentru delia07m):

Aa, credeam ca pe langa alocatie sa-ti mai dea si 5 lei in fiecare zi. Eu unul cred ca ar trebui sa-ti dea alocatia, sunt singurii bani pe care ii primesti si tu o data pe luna, si daca stai sa te gandesti nu-s prea multi, de abia poti sa-ti iei 2 tricouri cu ei.

| KuranYuuki666666 a răspuns:

Încearcă sa o ajuți în casa contra cost eu ăsta fac și zi Mersi că pe tine te lasă să ieși afară pe mine mă lasă o ora pe zi sa ies pe afară ești norocoasa eu am 16-17 și mă lasă doar o ora pe bune